Босић вјерницима честитао Васкрс

Предсједник Српске демократске странке и предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић честитао је свештенству, монаштву и вјерницима Српске православне цркве Васкрс с жељом да највећи хришћански празник прославе у кругу најмилијих у радости и здрављу.

Република Српска 29.04.2016 | 12:20
Босић вјерницима честитао Васкрс

"У име Српске демократске странке, и у своје лично, свештенству, монаштву и вјерницима Српске православне цркве честитам Христово васкрсење. Нека нас овај празник, који слави побједу живота над смрћу, љубави над мржњом, доброг и праведног над тамом, подсјети на важност разумијевања, толеранције, праштања, међусобног поштовања и уважавања.

Желим да овај највећи хришћански празник прославите у кругу најмилијих у радости и здрављу. Поздрављам вас традиционалним хришћанским поздравом - Христос васкрс!", каже се у честитки предсједника Босића.

Васкршњу честитку свештенству, монаштву и вјерницима Српске православне цркве с традиционалним поздравом Христос - васкрс упутио је и предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Огњен Тадић.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Засто о овоме не пишете?

29.04.2016 12:43

Како је прошао Баја на Сокоцу? Гдје су слике да упоредите са СДС-овим?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реqуест

29.04.2016 12:57

Ајмо ботови федерални. Одговорите на цеститку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Qwест

29.04.2016 14:21

Ало црвени, узми сендвич, и полижи мили даму...

Name

ДЈ О Р ДЈ Е

29.04.2016 16:05

Цуј федерални ботови :) Какав црвени кмер. Сјецам се када је Додик 1998. године говорио ,,Ко хоце да слави славу, нек' иде у СДС!''.