Bosić vjernicima čestitao Vaskrs

Predsjednik Srpske demokratske stranke i predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Mladen Bosić čestitao je sveštenstvu, monaštvu i vjernicima Srpske pravoslavne crkve Vaskrs s željom da najveći hrišćanski praznik proslave u krugu najmilijih u radosti i zdravlju.

Republika Srpska 29.04.2016 | 12:20
Bosić vjernicima čestitao Vaskrs

"U ime Srpske demokratske stranke, i u svoje lično, sveštenstvu, monaštvu i vjernicima Srpske pravoslavne crkve čestitam Hristovo vaskrsenje. Neka nas ovaj praznik, koji slavi pobjedu života nad smrću, ljubavi nad mržnjom, dobrog i pravednog nad tamom, podsjeti na važnost razumijevanja, tolerancije, praštanja, međusobnog poštovanja i uvažavanja.

Želim da ovaj najveći hrišćanski praznik proslavite u krugu najmilijih u radosti i zdravlju. Pozdravljam vas tradicionalnim hrišćanskim pozdravom - Hristos vaskrs!", kaže se u čestitki predsjednika Bosića.

Vaskršnju čestitku sveštenstvu, monaštvu i vjernicima Srpske pravoslavne crkve s tradicionalnim pozdravom Hristos - vaskrs uputio je i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Ognjen Tadić.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zasto o ovome ne pišete?

29.04.2016 12:43

Kako je prošao Baja na Sokocu? Gdje su slike da uporedite sa SDS-ovim?

ODGOVORITE
Name

Request

29.04.2016 12:57

Ajmo botovi federalni. Odgovorite na cestitku

ODGOVORITE
Name

Qwest

29.04.2016 14:21

Alo crveni, uzmi sendvič, i poliži mili damu...

Name

DJ O R DJ E

29.04.2016 16:05

Cuj federalni botovi :) Kakav crveni kmer. Sjecam se kada je Dodik 1998. godine govorio ,,Ko hoce da slavi slavu, nek' ide u SDS!''.