Фјури: Кличко је досадан боксер!

Светски шампион у тешкој категорији Британац Тајсон Фјури рекао је да је његов наредни противник Владимир Кличко досадан боксер, који не ризикује у мечевима.

Остали спортови 01.05.2016 | 21:20
Фјури: Кличко је досадан боксер!

Фјури је прошлог новембра у Диселдорфу победио Кличка једногласном одлуком судија и преузео шампионске титуле у верзијама WБА, WБО и ИБФ. То је био први пораз Кличка у 68 мечева. Кличко је на основу уговора одмах после меча затражио реванш, а меч је заказан за 9. јул у Манчестеру.

"Владимир је боксер који не ризикује. Можда ће да додје да прича како ће добро да боксује, али још нисам видео да је то радио у свим његовим мечевима. Једину забаву имао је када је изгубио нокаутом, а то се догоди када он покуша да боксује", рекао је Фјури, пренели су британски медији.

Кличко је био светски првак од 2006. године, све до прошлог новембра када га је победио Фјури, до сада непоражен у 25 мечева.

Кличко је недавно назвао Фјурија кловном.

"Желим да прокоментаришем оно што је Владимир рекао о кловну. Назови ме кловном, назови ме циркуском тачком, назови ме дебелим, ружним, ћелавим. Чак ме назови Су ако желиш, али немој ме назвати Владимир Кличко, пошто је то увреда", рекао је Фјури.

ИЗВОР: Б92, БЕТА

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

боксер

03.05.2016 08:31

У прослом мецу овај лик је подеро Клицка ко сироце наполитанку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјојо

03.05.2016 08:57

Подеро га је ко свиња масну врећу!