Немушти рат Лоренца и Росија скривен заветом ћутања!

Параван у боксу није довољан да не чујем Лоренца и његове сараднике, искрен је Валентино од Италије!

Остали спортови 30.04.2016 | 11:40
Немушти рат Лоренца и Росија скривен заветом ћутања!

Шпанска „бабарога“ Хорхе Лоренцо је на тешким мукама. Не успева пед разјареним шпанским новинарима да оправда недељни кикс. Популарност у анкети званичне Мото ГП интернет странице после последње трке пала му је на свега седам процената. Јад и беда је снашла, па није тешко закључити да би судећи по рејтингу за Лоренца најбоље било да се сезона завршава сутра. У Дукатију га чека нови живот и нова средина у којој нема „страшног“ Росија иза паравана...

Да Лоренцо и Доктор воде „немушти рат“, крију се један од другог иза паравана који дели бокс Јамахе на пола. Екипа их је ућуткала, па се ни један ни други се не оглашавају по питању такозване тимске сарадње које фактички нема. Не гледају се али остаје проблем немогуће звучне изолације на коју се између редова жали Доктор. То му смета, па му је излетело да би најрадије волео да не чује колегине припреме пред трку...
„Не видимо се, односно ретко смо у визуелном контакту. Најбоље је да се и један и други потпуно независно спремамо за трку. Постоји параван који нас дели, али ја знам да је он ту“, рекао је Доктор спут.

Наиме, обоица су јуче у Херезу наконд недељне трке тренирали, и спремали се за Велику награду Француске. Доктор је задовољан припремама и тврди да му одговара стандардни резервоар за гориво кога сада носи његова „јамаха“.
„Нисмо пуно експериментисали. Све функционише поприлично добро, тако да разлога за крупне механичке захвате нема. Пробали смо ти верзије нове предње Мишленове гуме. Ту смо имали ситне корекције, али се све потпуно уклапа тако да могу да кажем да из Шпаније носим добре утиске“, рекао је Роси јуче после целодневног тестирања.

Лоренцо се исто бави пнеуматицима, али његове муке су доста веће. Да подсетимо он је оптужио лоше бочно држање Мишленових гума за губитак првог места на Великој награди Шпаније.
„Радимо на пнеуматицима. Видели сте све на трци. На добром смо путу да решимо проблем који је чисто техничке природе. Задовољан сам. Излазимо на крај са тим па се надам да на следећј трци неће бити проблема“, тврди Хорхе Лоренцо који сада мора у жестоку офанзиву како би повратио пољуљани рејтинг.

Коментари / 0

Оставите коментар