Фјури Кличку: Срам те било! Побједио те је дебели боксер!

Светски шампион у тешкој категорији Тајсон Фјури рекао је Владимиру Кличку да би требало да се стиди пошто га је у њиховом првом дуелу победио 'дебели боксер'.

Остали спортови 30.04.2016 | 13:40
Фјури Кличку: Срам те било! Побједио те је дебели боксер!

Фјури је прошлог новембра у Диселдорфу победио Кличка једногласном одлуком судија и преузео шампионске титуле у верзијама WБА, WБО и ИБФ.

То је био први пораз Кличка у 68 мечева, који је на основу уговора одмах после меча затражио реванш, а борба је заказана за 9. јул у Манчестеру.

У Манчестеру је одржана конференција за медије поводом тог меча, а Фјури је као и пре првог дуела, када се појавио у костиму Бетмена, направио представу.

Он је уочи почетка конференције доплесао до стола, уз музику и чирлидерсице и плесао је испред Кличка.

Украјинац је углавном седео непомичан, а у неколико наврата је завртео главом, у неверици шта чује.

Фјури је у једном тренутку скинуо мајицу, ухватио се за стомак, окренуо се према Кличку и рекао му:

"Требало би да се стидиш, дозволио си да те победи дебели човек. Ја чак ни не живим животом спортисте. Срамота је звати ме спортистом. Владимир живи строгим начином живота, али у чему је поента бити професионалац свих тих година, ако не можеш да победиш дебелог човека? Могао бих да победим Владимира и да сам тежи и дебео као свиња. Не морам да будем у форми", рекао је Фјури. "Поражен си поштено први пут, у Немачкој, на свом терену, пред твојом публиком. Мораш да будеш 1.000 пута бољи у реваншу, јер си у првом мечу у 12 рунди задао око четири ударца".

Он је додао да мрзи бокс и да би радије седео на кревету и јео чоколаду и пите и пио пиво, а себе је назвао 'шалом'.

"Волео бих да нисам боксер. Мрзим сваки секунд тренинга и мрзим да разговарам с вама идиотима. Радије бих био код куће с децом, гледао телевизију и јео слаткише. Али, сувише сам добар да бих престао. То је лако освојени новац. Али, нисам мотивисан", рекао је британски боксер, који је непоражен у 25 професионалних мечева.

Фјури је познат и по контроверзним изјавама, међу којима и оне да су сви хомосксуалци педофили, да би требало озаконити допинг, као и да је женама место у кухињи и на леђима.

Кличко је рекао да је посрамљен јер је поразом у новембру пустио Фјурија на позорницу и додао да му се не свидјају Фјуријеве изјаве.

"Желим да победим у реваншу, не само због себе већ због других људи и боље репутације светског шампиона тешке категорије. У првом мечу сам био у доброј физичкој форми, али сам психички био одсутан. Пасивно сам ушао у меч. Меч је изгубљен, али нисмо изгубили борца", рекао је Кличко.

Кличко је у уторак у Манчестеру гледао прву полуфиналну утакмицу фудбалске Лиге шампиона између Ситија и Реал Мадрида, истакавши да му је 80 одсто од људи који су му пришли, рекли да би волели да победи Фјурија.

"Многи су ми рекли – 'Човече, молим те, нокаутирај га. Не подносим га'. Ово ће за мене бити освета, не реванш", рекао је Кличко.

Коментари / 0

Оставите коментар