Силовао кћерку са посебним потребама

Добојска регија поново је шокирана још једним случајем сексуалног злостављања у породици.

Република Српска 12.04.2016 | 22:48
Силовао кћерку са посебним потребама

Након убистава беба у Трњанима и силовања сестре која је затруднила на подручју Осиње код Дервенте, у Добоју је дошло и до силовања кћерке са посебним потребама.

Припадници добојске полиције ухапсили су лице са иницијалима М.Р. са подручја града Добоја због основа сумње да је извршио обљубу над својом малољетном кћерком искористивши њену недовољну душевну развијеност усљед које није била способна да пружи отпор. Грађани су поново шокирани оваквом појавом.

Дјевојчица је лице са посебним потребама и налази се у поодмаклом стадијуму трудноће, а Центру за социјални рад ова породица је позната од раније.

Иначе, ријеч је о вишечланој породици са четворо дјеце од којих је троје категорисано, а Центар за социјални рад ће у складу са тренутном ситуацијом предузети одговарајуће мјере, потврдио је за БН телевизију Ведран Митровић, директор Центра за социјални рад Добој.

М.Р. је након криминалистичке обраде од стране сектора криминалистичке полиције предат у надлежност Окружног тужилаштва у Добоју.

БН ТВ

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

лијан

12.04.2016 19:57

Дајте народе И политико да бар ове манијаке И монструме најстрозе казњавамо!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамир

13.04.2016 08:55

Ма овог треба стрељати

ОДГОВОРИТЕ
Name

да се врати смртна казна

13.04.2016 11:29

Стрељање!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

13.04.2016 18:11

Центар за социјални рад! Није на вријеме заштитио дјецу, и требало би и они да сносе последице! :( Увијек али увијек ова установа закаже у оваквим и сл, породицама! Оца је требало ан вријеме кастрирати да се не размножава, имбецил!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

21.04.2021 17:59

Ко це урадити видите да је крмак директор социалног, а Ведрана ради за ценера, јад је то сељачки.