Silovao kćerku sa posebnim potrebama

Dobojska regija ponovo je šokirana još jednim slučajem seksualnog zlostavljanja u porodici.

Republika Srpska 12.04.2016 | 22:48
Silovao kćerku sa posebnim potrebama

Nakon ubistava beba u Trnjanima i silovanja sestre koja je zatrudnila na području Osinje kod Dervente, u Doboju je došlo i do silovanja kćerke sa posebnim potrebama.

Pripadnici dobojske policije uhapsili su lice sa inicijalima M.R. sa područja grada Doboja zbog osnova sumnje da je izvršio obljubu nad svojom maloljetnom kćerkom iskoristivši njenu nedovoljnu duševnu razvijenost usljed koje nije bila sposobna da pruži otpor. Građani su ponovo šokirani ovakvom pojavom.

Djevojčica je lice sa posebnim potrebama i nalazi se u poodmaklom stadijumu trudnoće, a Centru za socijalni rad ova porodica je poznata od ranije.

Inače, riječ je o višečlanoj porodici sa četvoro djece od kojih je troje kategorisano, a Centar za socijalni rad će u skladu sa trenutnom situacijom preduzeti odgovarajuće mjere, potvrdio je za BN televiziju Vedran Mitrović, direktor Centra za socijalni rad Doboj.

M.R. je nakon kriminalističke obrade od strane sektora kriminalističke policije predat u nadležnost Okružnog tužilaštva u Doboju.

BN TV

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

lijan

12.04.2016 19:57

Dajte narode I politiko da bar ove manijake I monstrume najstroze kaznjavamo!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

damir

13.04.2016 08:55

Ma ovog treba streljati

ODGOVORITE
Name

da se vrati smrtna kazna

13.04.2016 11:29

Streljanje!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

mm

13.04.2016 18:11

Centar za socijalni rad! Nije na vrijeme zaštitio djecu, i trebalo bi i oni da snose posledice! :( Uvijek ali uvijek ova ustanova zakaže u ovakvim i sl, porodicama! Oca je trebalo an vrijeme kastrirati da se ne razmnožava, imbecil!

ODGOVORITE
Name

Doboj

21.04.2021 17:59

Ko ce uraditi vidite da je krmak direktor socialnog, a Vedrana radi za cenera, jad je to seljački.