ЕЛ, најава - Посљедња виза за Берлин: Локоси или Барса?!

Кошаркаши Локомотиве дочекују Барселону од 19 часова у мајсторици плеј-офа Евролиге.

Кошарка 26.04.2016 | 17:00
ЕЛ, најава - Посљедња виза за Берлин: Локоси или Барса?!

Руски тим славио је у првом мечу, затим су Каталонци остварили две лаке и убедљиве победе, да би Локомотива у четвртом мечу направила брејк на крилима бриљантног Ентонија Рендолфа.

Сада екипа Јоргоса Барцокаса има шансу да код куће направи историјски успех и пласира се на фајнал-фор.

“Морамо да будемо спремни тактички, али за мене је најважније да будемо спремни психички. Биће тешка утакмица, можда и најважнија ове сезоне. Срећни смо што уопште имамо прилику да се боримо за пласман на фајнал-фор пред нашим навијачима, надам се да ћемо победити“, рекао је грчки стручњак.

Карте су распродате за десет сати, 7.500 људи бодриће Локосе са трибина.

“Барселона има много опција у нападу и сигуран сам да ће нас напасти неким новим оружјима, али ми морамо да будемо чврсти као и целе сезоне“, сматра Рендолф.

Малколм Дилејни каже да га чека најважнији меч у каријери, а његов колега, плеј Барселоне Карлос Аројо сматра да његов тим мора да одигра савршено.

“Играмо за голи живот и морамо да ограничимо број грешака. Били бисмо разочарани ако не одемо на фајнал-фор и зато је потребно да будемо стрпљиви и концентрисани, као и да нам проток лопте буде на нивоу. Морамо и да се побољшамо у одбрани“, додао је Порториканац.

Сви остали мечеви плеј-офа завршени су у три меча – на фајнал-фору у Берлину (13-15. маја) састаће се Фенербахче и Лаборал Куча, док ЦСКА чека Локомотиву или Барселону.

Коментари / 0

Оставите коментар