EL, najava - Posljednja viza za Berlin: Lokosi ili Barsa?!

Košarkaši Lokomotive dočekuju Barselonu od 19 časova u majstorici plej-ofa Evrolige.

Košarka 26.04.2016 | 17:00
EL, najava - Posljednja viza za Berlin: Lokosi ili Barsa?!

Ruski tim slavio je u prvom meču, zatim su Katalonci ostvarili dve lake i ubedljive pobede, da bi Lokomotiva u četvrtom meču napravila brejk na krilima briljantnog Entonija Rendolfa.

Sada ekipa Jorgosa Barcokasa ima šansu da kod kuće napravi istorijski uspeh i plasira se na fajnal-for.

“Moramo da budemo spremni taktički, ali za mene je najvažnije da budemo spremni psihički. Biće teška utakmica, možda i najvažnija ove sezone. Srećni smo što uopšte imamo priliku da se borimo za plasman na fajnal-for pred našim navijačima, nadam se da ćemo pobediti“, rekao je grčki stručnjak.

Karte su rasprodate za deset sati, 7.500 ljudi bodriće Lokose sa tribina.

“Barselona ima mnogo opcija u napadu i siguran sam da će nas napasti nekim novim oružjima, ali mi moramo da budemo čvrsti kao i cele sezone“, smatra Rendolf.

Malkolm Dilejni kaže da ga čeka najvažniji meč u karijeri, a njegov kolega, plej Barselone Karlos Arojo smatra da njegov tim mora da odigra savršeno.

“Igramo za goli život i moramo da ograničimo broj grešaka. Bili bismo razočarani ako ne odemo na fajnal-for i zato je potrebno da budemo strpljivi i koncentrisani, kao i da nam protok lopte bude na nivou. Moramo i da se poboljšamo u odbrani“, dodao je Portorikanac.

Svi ostali mečevi plej-ofa završeni su u tri meča – na fajnal-foru u Berlinu (13-15. maja) sastaće se Fenerbahče i Laboral Kuča, dok CSKA čeka Lokomotivu ili Barselonu.

Komentari / 0

Ostavite komentar