Бањалучани дрогу шаљу поштом?!

Царински службеници Управе за индиректно опорезивање у Царинском реферату Пошта Бањалука открили су скривену дрогу у једном пакету.

Република Српска 25.04.2016 | 16:44
Бањалучани дрогу шаљу поштом?!

Царински службеници Управе за индиректно опорезивање у Царинском реферату Пошта Бањалука открили су скривену дрогу у једном пакету - рекао нам је Ратко Ковалевић, портпарол УИО БиХ.

На пошиљци је писало да се ради о поклону, а прегледом утврђено је да се у њој налази ДВД филм, а у омоту ДВД-а скривена четири мала паковања.

 

Извор: Вечерње новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Директ

25.04.2016 15:15

Први пут чујем да неко преко поште наручује дрогу. Који бисер, па сви знају да све Поште овога свијета (укључујући и ову нашу), од 2001, а неке у свијету и отприје, имају скенере који детектују експлозив, антракс, дрогу, радијацију, отрове, све живо. Све пошиљке, биле оне сумњиве или не, пролазе кроз безбједносну повјеру и то на начин да се сам садржај не отвара, већ скенира успомоћу специјалних скенера који детектују метале, хемијске супстанце, ниво зрачења итд. Пошиљка се отвара касније уколико је ријеч о недозвољеној роби, уколико није, уколико је ријеч о обичној пошиљци и онда се иде на скенирање, али без отварања у том случају.

ОДГОВОРИТЕ