Београд: Прво код матичара, па у авион

Венчање је дан у животу који многи парови планирају са великом пажњом, водећи рачуна и о најситнијим детаљима. Улазак у свету тајну брака многи планирају месецима па и годинама. Међутим, није мали број ни оних који венчање обављају на пречац и изненада, не бирајући при том место или време, верујући да је спонтаност најприроднији начин да се закључи брак.

Србија 24.04.2016 | 13:20
Београд: Прво код матичара, па у авион

Међу многим необичним местима на којима млади одлучују да изговоре своје судбоносно ДА, редовна су венчања под водом, током скока с падобраном, као и масовна венчања на којима се ори заветно ДА из више од неколико стотина грла.

Ни Београђани не одолевају овом тренду. Чудним дестинацијама на којима су млади склапали бракове, као што су то Авалски торањ, панорамски балон и препуни стадиони, прикључила се још једна - Аеродром "Никола Тесла".

Наиме, Београђанка Весна Радановић не слутећи шта је чека, испланирала је пут на Сицилију са својим партнером Предрагом Стајићем, на који су кренули са пријатељима. Док су чекали јутарњи лет за Рим у седам часова, Предраг је предложио Весни да се освеже кафом и водом. Међутим, тада ју је повео до салона Београд где ју је сачекало изненађење - веренички прстен и матичарка.

Венчање је уприличено у салону, након којег су се срећни младенци са својим пријатељима, а сада и кумовима, упутили ка авиону.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар