Beograd: Prvo kod matičara, pa u avion

Venčanje je dan u životu koji mnogi parovi planiraju sa velikom pažnjom, vodeći računa i o najsitnijim detaljima. Ulazak u svetu tajnu braka mnogi planiraju mesecima pa i godinama. Međutim, nije mali broj ni onih koji venčanje obavljaju na prečac i iznenada, ne birajući pri tom mesto ili vreme, verujući da je spontanost najprirodniji način da se zaključi brak.

Srbija 24.04.2016 | 13:20
Beograd: Prvo kod matičara, pa u avion

Među mnogim neobičnim mestima na kojima mladi odlučuju da izgovore svoje sudbonosno DA, redovna su venčanja pod vodom, tokom skoka s padobranom, kao i masovna venčanja na kojima se ori zavetno DA iz više od nekoliko stotina grla.

Ni Beograđani ne odolevaju ovom trendu. Čudnim destinacijama na kojima su mladi sklapali brakove, kao što su to Avalski toranj, panoramski balon i prepuni stadioni, priključila se još jedna - Aerodrom "Nikola Tesla".

Naime, Beograđanka Vesna Radanović ne sluteći šta je čeka, isplanirala je put na Siciliju sa svojim partnerom Predragom Stajićem, na koji su krenuli sa prijateljima. Dok su čekali jutarnji let za Rim u sedam časova, Predrag je predložio Vesni da se osveže kafom i vodom. Međutim, tada ju je poveo do salona Beograd gde ju je sačekalo iznenađenje - verenički prsten i matičarka.

Venčanje je upriličeno u salonu, nakon kojeg su se srećni mladenci sa svojim prijateljima, a sada i kumovima, uputili ka avionu.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar