Терза: Звезда узима кредит за пет екстрапојачања!

"Морамо да пробијемо лимит плаћања играча, довешћемо петорицу који ће имати 800.000 по сезони", поручује Звездан Терзић.

Фудбал 26.04.2016 | 15:20
Терза: Звезда узима кредит за пет екстрапојачања!

Црвена звезда са тренутним играчким кадром не може до групне фазе Лиге шампиона! То је процена доброг дела звездашке јавности са којом се слаже и генерални директор црвено-белих Звездан Терзић. Због тога је пред лидером Суперлиге и већ виђеним шампионом много посла у прелазном року. Свакако, највећи проблем је пронаћи новац за неопходна појачања...

"То треба да буде тема на неком од наредних састанака Управног одбора. Хоћемо да узмемо кредит и да са пет нових играча који ће имати 800.000 евра по сезони све бацимо на пласман у Лигу шампиона. Ако успемо, инкасираћемо 20.000.000, или половину од учешћа у Лиги Европе", изјавио је Терзић за Спорт.

Он додаје да је за квалитетна појачања, с којима се може до елите, неопходно издвојити велики новац...

"Морамо да пробијемо лимит плаћања играча који је сада на годишњем нивоу 240.000 евра. Јер, сударићемо се, рецимо, са Динамом који своје странце плаћа и по пола милиона".

Терзић не крије да је већ увелико кренуо у лов на "крупне зверке".

"Стално путујем и гледам играче, очекујем да ће ми се ускоро придружити и тренер. Дефинисали смо три групе фудбалера за којима трагамо. Прво, млади домаћи играчи за будућност, затим Срби из иностранства, и проверени странци. Од постојећих нико неће напустити клуб", закључио је Звездан Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар