Terza: Zvezda uzima kredit za pet ekstrapojačanja!

"Moramo da probijemo limit plaćanja igrača, dovešćemo petoricu koji će imati 800.000 po sezoni", poručuje Zvezdan Terzić.

Fudbal 26.04.2016 | 15:20
Terza: Zvezda uzima kredit za pet ekstrapojačanja!

Crvena zvezda sa trenutnim igračkim kadrom ne može do grupne faze Lige šampiona! To je procena dobrog dela zvezdaške javnosti sa kojom se slaže i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. Zbog toga je pred liderom Superlige i već viđenim šampionom mnogo posla u prelaznom roku. Svakako, najveći problem je pronaći novac za neophodna pojačanja...

"To treba da bude tema na nekom od narednih sastanaka Upravnog odbora. Hoćemo da uzmemo kredit i da sa pet novih igrača koji će imati 800.000 evra po sezoni sve bacimo na plasman u Ligu šampiona. Ako uspemo, inkasiraćemo 20.000.000, ili polovinu od učešća u Ligi Evrope", izjavio je Terzić za Sport.

On dodaje da je za kvalitetna pojačanja, s kojima se može do elite, neophodno izdvojiti veliki novac...

"Moramo da probijemo limit plaćanja igrača koji je sada na godišnjem nivou 240.000 evra. Jer, sudarićemo se, recimo, sa Dinamom koji svoje strance plaća i po pola miliona".

Terzić ne krije da je već uveliko krenuo u lov na "krupne zverke".

"Stalno putujem i gledam igrače, očekujem da će mi se uskoro pridružiti i trener. Definisali smo tri grupe fudbalera za kojima tragamo. Prvo, mladi domaći igrači za budućnost, zatim Srbi iz inostranstva, i provereni stranci. Od postojećih niko neće napustiti klub", zaključio je Zvezdan Terzić.

Komentari / 0

Ostavite komentar