Игор све ради, а ја уживам

Певачица која је увелико у петој деценији каже да није љубитељ гала журки, али увек пада на изненађења која јој приређује петнаест година млађи супруг.

Забава 22.04.2016 | 12:15
Игор све ради, а ја уживам

Северина Којић прве минуте 44. рођендана дочекала је у Новом Пазару на концерту, а одмах након тога упутила се у дом Којића на Бежанијској коси.

Како каже, не оптерећује се како ће организовати прославу јер од када се удала за Кебиног сина Игора Којића, он је задужен за све.

- Игор има план како ће да изгледа мој рођендан. Моје је само да уживам- рекла је Северина.

Она додаје да није превише оптерећена гала слављима.

- Када ми се помене рођендан, увек се сетим када сам одлазила са пријатељицама на сладолед. Јели смо „снегуљицу“ (снешка). То ми је омиљени сладолед - рекла је кроз смех Северина за “Наxи радио”.

Она додаје да није превише оптерећена годинама, које су за њу само бројке на папиру и да неће ускоро обрађивати хит “Тридесете” у “Лете ми, лете четрдесете”.

- Ја никада нећу бити жена својих година - рекла је Северина.

Ипак, певачица није могла а да се не присети и једног рођендана који јој није остао у најлепшем сећању.

- Једне године мајка ми је била болесна у овом периоду и то је био мој најгори рођендан. Била сам млада тада. По лошем памтим још само оне када нисам била са драгим особама - изјавила је Северина за “Блиц”.

Она додаје да су јој Пазарци, где је дочекала и прве минуте рођендана, приредили прави спектакл.

- Овде имам прекрасне домаћине. Одлична је храна. Повели су ме на најбоље ћевапе које постоје, а потом ова река људи која је дошла да пева са мном. Па могу ли боље прославити рођендан, и мој и овог града? - каже певачица.

Иако није неко ко воли да прави славље за своје рођендане, Северина се ипак радује када може да обрадује себи блиске људе.

- Волим да организујем различита изненађења. Лагаћу ако кажем да она и мени не пријају, али волим више да ја будем та која ће их приредити - рекла је она.

Ова атрактивна певачица, која је на друштвеним мрежама добила велики број честитки, признаје да јој се некада дешавало да својим пријатељима честита рођендан у погрешно време.

- Дешавало ми се да им честитам рођендан месец дана унапред или 15 дана касније. Међутим ,за добре жеље никада није касно - искрена је Кебина снајка.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар