Igor sve radi, a ja uživam

Pevačica koja je uveliko u petoj deceniji kaže da nije ljubitelj gala žurki, ali uvek pada na iznenađenja koja joj priređuje petnaest godina mlađi suprug.

Zabava 22.04.2016 | 12:15
Igor sve radi, a ja uživam

Severina Kojić prve minute 44. rođendana dočekala je u Novom Pazaru na koncertu, a odmah nakon toga uputila se u dom Kojića na Bežanijskoj kosi.

Kako kaže, ne opterećuje se kako će organizovati proslavu jer od kada se udala za Kebinog sina Igora Kojića, on je zadužen za sve.

- Igor ima plan kako će da izgleda moj rođendan. Moje je samo da uživam- rekla je Severina.

Ona dodaje da nije previše opterećena gala slavljima.

- Kada mi se pomene rođendan, uvek se setim kada sam odlazila sa prijateljicama na sladoled. Jeli smo „sneguljicu“ (sneška). To mi je omiljeni sladoled - rekla je kroz smeh Severina za “Naxi radio”.

Ona dodaje da nije previše opterećena godinama, koje su za nju samo brojke na papiru i da neće uskoro obrađivati hit “Tridesete” u “Lete mi, lete četrdesete”.

- Ja nikada neću biti žena svojih godina - rekla je Severina.

Ipak, pevačica nije mogla a da se ne priseti i jednog rođendana koji joj nije ostao u najlepšem sećanju.

- Jedne godine majka mi je bila bolesna u ovom periodu i to je bio moj najgori rođendan. Bila sam mlada tada. Po lošem pamtim još samo one kada nisam bila sa dragim osobama - izjavila je Severina za “Blic”.

Ona dodaje da su joj Pazarci, gde je dočekala i prve minute rođendana, priredili pravi spektakl.

- Ovde imam prekrasne domaćine. Odlična je hrana. Poveli su me na najbolje ćevape koje postoje, a potom ova reka ljudi koja je došla da peva sa mnom. Pa mogu li bolje proslaviti rođendan, i moj i ovog grada? - kaže pevačica.

Iako nije neko ko voli da pravi slavlje za svoje rođendane, Severina se ipak raduje kada može da obraduje sebi bliske ljude.

- Volim da organizujem različita iznenađenja. Lagaću ako kažem da ona i meni ne prijaju, ali volim više da ja budem ta koja će ih prirediti - rekla je ona.

Ova atraktivna pevačica, koja je na društvenim mrežama dobila veliki broj čestitki, priznaje da joj se nekada dešavalo da svojim prijateljima čestita rođendan u pogrešno vreme.

- Dešavalo mi se da im čestitam rođendan mesec dana unapred ili 15 dana kasnije. Međutim ,za dobre želje nikada nije kasno - iskrena je Kebina snajka.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar