Зечевић прешао у опозицију, Бјековић доводи Илића?!

Борба за Партизан постаје све занимљивија - Зечевић наводно пришао Бјековићу и опозицији, која види капитена Илића као директора.

Фудбал 21.04.2016 | 15:20
Зечевић прешао у опозицију, Бјековић доводи Илића?!

Жарко Зечевић, према писању бројних београдских медија, променио је страну у лобирању пред очекивану Изборну скупштину ФК Партизан и сада је у тиму који се окупио око Ненада Бјековића.

С друге стране, у "позицији", остао је трећи њихов дугогогишњи сарадник из заједничких дана у Хумској, Иван Ћурковић, који ће бити кандидат за председника актуелне Управе клуба, међутим судећи према првим информацијама Бјековић и Зечевић против њега неће имати ништа, односно радо ће га видети и у свом руководству уколико здруженим снагама победе на недавно одложеној Скупштини.

А, нова могла би да буде у пре лета, тачније 24. маја...

Трећи кључни човек у овом рату за позиције је генерални секретар Владе Србије, Новак Недић, који је недавно отишао из Партизана, а који је према писању медија близу да овим потезом победи опоненте у виду Милорада Вучелића, Владимира Вулетића, Милана Обућине и Милоша Вазуре.

Њих тројица, наводно, морала би да оду из Хумске, Ћурковић би остао, али не би био председник.

Зечевић је наводно рекао Бјековићу да ће се повући из трке, односно подржати његову опцију, под условом да Ћурковић "не буде склоњен са осталима", што је за Бјековића било прихватљиво, јер никада заправо није ни имао проблем са Ћурковићем.

Опозиција, која себе ословљава са "Црно-бела породица", тврди да је дуг ФК Партизан већи од приказаног (крајем фебруара саопштено је да износи 14.800.000 евра), као и да је после Зечевићевог преласка у Бјековићев табор противничкој страни остало свега 14 гласова на Скупштини.

Бјековић наводно већ има одређена кадровска решења, а ако победи, нови спортски директор биће актуелни капитен и рекордер клуба у многим категоријама, Саша Илић.

Ћурковић, Зечевић и Бјековић годинама су били трио функционера који је предводио ФК Партизан.

Коментари / 0

Оставите коментар