Zečević prešao u opoziciju, Bjeković dovodi Ilića?!

Borba za Partizan postaje sve zanimljivija - Zečević navodno prišao Bjekoviću i opoziciji, koja vidi kapitena Ilića kao direktora.

Fudbal 21.04.2016 | 15:20
Zečević prešao u opoziciju, Bjeković dovodi Ilića?!

Žarko Zečević, prema pisanju brojnih beogradskih medija, promenio je stranu u lobiranju pred očekivanu Izbornu skupštinu FK Partizan i sada je u timu koji se okupio oko Nenada Bjekovića.

S druge strane, u "poziciji", ostao je treći njihov dugogogišnji saradnik iz zajedničkih dana u Humskoj, Ivan Ćurković, koji će biti kandidat za predsednika aktuelne Uprave kluba, međutim sudeći prema prvim informacijama Bjeković i Zečević protiv njega neće imati ništa, odnosno rado će ga videti i u svom rukovodstvu ukoliko združenim snagama pobede na nedavno odloženoj Skupštini.

A, nova mogla bi da bude u pre leta, tačnije 24. maja...

Treći ključni čovek u ovom ratu za pozicije je generalni sekretar Vlade Srbije, Novak Nedić, koji je nedavno otišao iz Partizana, a koji je prema pisanju medija blizu da ovim potezom pobedi oponente u vidu Milorada Vučelića, Vladimira Vuletića, Milana Obućine i Miloša Vazure.

Njih trojica, navodno, morala bi da odu iz Humske, Ćurković bi ostao, ali ne bi bio predsednik.

Zečević je navodno rekao Bjekoviću da će se povući iz trke, odnosno podržati njegovu opciju, pod uslovom da Ćurković "ne bude sklonjen sa ostalima", što je za Bjekovića bilo prihvatljivo, jer nikada zapravo nije ni imao problem sa Ćurkovićem.

Opozicija, koja sebe oslovljava sa "Crno-bela porodica", tvrdi da je dug FK Partizan veći od prikazanog (krajem februara saopšteno je da iznosi 14.800.000 evra), kao i da je posle Zečevićevog prelaska u Bjekovićev tabor protivničkoj strani ostalo svega 14 glasova na Skupštini.

Bjeković navodno već ima određena kadrovska rešenja, a ako pobedi, novi sportski direktor biće aktuelni kapiten i rekorder kluba u mnogim kategorijama, Saša Ilić.

Ćurković, Zečević i Bjeković godinama su bili trio funkcionera koji je predvodio FK Partizan.

Komentari / 0

Ostavite komentar