Хурем постала Српкиња

Мерјем Узерли из "Сулејмана Величанственог" поново гледамо у турској мелодрами на Студију Б., а недавно је снимила драму "Ране моје мајке", у ком тумачи Српкињу Марију.

Забава 21.04.2016 | 09:11
Хурем постала Српкиња

СЕРИЈА која је "приковала" уз телевизоре велики део Србије, када је била премијерно емитована, "Сулејман Величанствени", не престаје да интригира гледаоце, а малим екранима доминира раскошна лепотица Мерјем Узерли (33) у улози Хурем. Прелепу риђокосу поново гледамо у турској мелодрами из 2011, радним данима у 20.00 на Студију Б. Мерјем је недавно снимила и двочасовну драму "Ране моје мајке", у ком тумачи Српкињу Марију. Премијера је одржана средином марта, а филм је досад добио све саме похвале, те се надамо да ће доћи и у наше биоскопе.

Узерлијева је пре неколико година доживела нервни слом и била на лечењу у Немачкој, после чега се вратила глуми. Рођена у немачком граду Касел, од мајке Немице и оца Турчина, као матерњи језик користила је немачки, да би турски почела да учи тек касније. Склоност ка глуми наследила је од мајке, која је, такође, глумица. Прву улогу остварила је 2008. Досад их је "нанизала" 15, што на немачком, што на турском.

Пре две године добила је ћерку Лару, са тадашњим вереником Каном Атесом, 17 година старијим успешним бизнисменом. Нажалост, убрзо су се разишли.

Новости

Коментари / 0

Оставите коментар