Нису причали 20 година

Глумци Мима Караџић и Жарко Лаушевић били су велики пријатељи, а Жарко је био кум на Мимином венчању са Сунчицом Ðурић 1992. После кобног догађаја 1993. у Подгорици, кад је Жарко из пиштоља ЦЗ-99 убио Драгора Пејовића и Радована Вучинића, а тешко ранио Андрију Кажића, њих двојица су прекинули сваки контакт.

Регион 20.04.2016 | 21:00
Нису причали 20 година

- Мима је близак с породицом једног од убијених момака и кад се то десило, он је прекинуо сваку комуникацију с Лаушевићем. За све ове године никад га није поменуо, избрисао га је из живота - открио је извор.

И док су остали глумци прижељкивали Лаушевићев повратак у Србију, Мима је у интервјуима одбијао да говори о њему.

Сахрана Драгана Николића све је променила. Мима и Жарко су тада схватили колико су недостајали један другом, да је живот превише кратак, па су након сахране отишли у кафану, где су причали до раних јутарњих сати и помирили се.

(Старс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

никола

20.04.2016 19:31

Опет се види какав је цовјек био Гага-практицно је помирио Миму и Зарка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

20.04.2016 20:48

Драган је фрајер био и остаче по томе познат познавао сам лично Драгана и никад се није правио важан увјек је кад му врјеме дозвољава радо сјео за наш сто и слушо наша зезања. Имо је једну добру кад год се нешто причало о другом рекао би ( и такви морају да живе дај мо им шансу )

ОДГОВОРИТЕ