Nisu pričali 20 godina

Glumci Mima Karadžić i Žarko Laušević bili su veliki prijatelji, a Žarko je bio kum na Miminom venčanju sa Sunčicom Ðurić 1992. Posle kobnog događaja 1993. u Podgorici, kad je Žarko iz pištolja CZ-99 ubio Dragora Pejovića i Radovana Vučinića, a teško ranio Andriju Kažića, njih dvojica su prekinuli svaki kontakt.

Region 20.04.2016 | 21:00
Nisu pričali 20 godina

- Mima je blizak s porodicom jednog od ubijenih momaka i kad se to desilo, on je prekinuo svaku komunikaciju s Lauševićem. Za sve ove godine nikad ga nije pomenuo, izbrisao ga je iz života - otkrio je izvor.

I dok su ostali glumci priželjkivali Lauševićev povratak u Srbiju, Mima je u intervjuima odbijao da govori o njemu.

Sahrana Dragana Nikolića sve je promenila. Mima i Žarko su tada shvatili koliko su nedostajali jedan drugom, da je život previše kratak, pa su nakon sahrane otišli u kafanu, gde su pričali do ranih jutarnjih sati i pomirili se.

(Stars)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

nikola

20.04.2016 19:31

Opet se vidi kakav je covjek bio Gaga-prakticno je pomirio Mimu i Zarka.

ODGOVORITE
Name

Patriota

20.04.2016 20:48

Dragan je frajer bio i ostače po tome poznat poznavao sam lično Dragana i nikad se nije pravio važan uvjek je kad mu vrjeme dozvoljava rado sjeo za naš sto i slušo naša zezanja. Imo je jednu dobru kad god se nešto pričalo o drugom rekao bi ( i takvi moraju da žive daj mo im šansu )

ODGOVORITE