Видео: Шта се десило с Кевином Дурентом?!

Кевин Дурент промашио је чак 26 шутева из игре у поразу свог Оклахома Ситија од Даласа у другом мечу прве рунде плеј-офа.

Кошарка 20.04.2016 | 10:20
Видео: Шта се десило с Кевином Дурентом?!

То је највише промашаја у плеј-оф мечу још од 1997. и Мајкла Џордана. Кеј-Ди је из игре шутирао 7-33, дао је 21 поен, а изгубио је и седам лопти.

“Само сам промашивао и промашивао. Све је изгледало како треба, тренери су смислили добре акције, саиграчи постављали праве блокове, Расел је додавао савршено... После тога је све на мени и у следећем мечу морам да убацим те шутеве“, рекао је Дурент.

“Заиста лоше шутерско вече, али све је то део кошарке. Волео бих да се није десило сада. Нема панике, држаћу се своје рутине, бићу спреман за тренинг и то је то“.

Дурент је у првом полувремену шутирао 4-14, а у другом 3-19.

“Трудимо се да га константно хранимо лоптама, он је најбољи играч на свету, али дешавају се овакве вечери. Мој посао је да га нађем и да му омогућим лакше поене. Промашио је неке лаке шутеве сада, али познајем га дуго, то се неће поновити“, каже Расел Вестбрук.

И тренер Бил Донован стао је уз своју прву звезду.

“Била је утакмица са много физичког контакта – сви са клупе подржавали су Кевина. Он вредно ради сваког дана и када знате колико времена улаже, онда је нормално да има велика очекивања од себе“, рекао је Донован и додао:

“Вероватно током каријере није имао много оваквих вечери, некарактеристично је за њега да толики промашује с обзиром на то какав је стрелац кроз целу каријеру“.

Тренутни резултат у серији је 1-1, а трећи меч игра се у четвртак у Даласу.

Коментари / 0

Оставите коментар