Video: Šta se desilo s Kevinom Durentom?!

Kevin Durent promašio je čak 26 šuteva iz igre u porazu svog Oklahoma Sitija od Dalasa u drugom meču prve runde plej-ofa.

Košarka 20.04.2016 | 10:20
Video: Šta se desilo s Kevinom Durentom?!

To je najviše promašaja u plej-of meču još od 1997. i Majkla Džordana. Kej-Di je iz igre šutirao 7-33, dao je 21 poen, a izgubio je i sedam lopti.

“Samo sam promašivao i promašivao. Sve je izgledalo kako treba, treneri su smislili dobre akcije, saigrači postavljali prave blokove, Rasel je dodavao savršeno... Posle toga je sve na meni i u sledećem meču moram da ubacim te šuteve“, rekao je Durent.

“Zaista loše šutersko veče, ali sve je to deo košarke. Voleo bih da se nije desilo sada. Nema panike, držaću se svoje rutine, biću spreman za trening i to je to“.

Durent je u prvom poluvremenu šutirao 4-14, a u drugom 3-19.

“Trudimo se da ga konstantno hranimo loptama, on je najbolji igrač na svetu, ali dešavaju se ovakve večeri. Moj posao je da ga nađem i da mu omogućim lakše poene. Promašio je neke lake šuteve sada, ali poznajem ga dugo, to se neće ponoviti“, kaže Rasel Vestbruk.

I trener Bil Donovan stao je uz svoju prvu zvezdu.

“Bila je utakmica sa mnogo fizičkog kontakta – svi sa klupe podržavali su Kevina. On vredno radi svakog dana i kada znate koliko vremena ulaže, onda je normalno da ima velika očekivanja od sebe“, rekao je Donovan i dodao:

“Verovatno tokom karijere nije imao mnogo ovakvih večeri, nekarakteristično je za njega da toliki promašuje s obzirom na to kakav je strelac kroz celu karijeru“.

Trenutni rezultat u seriji je 1-1, a treći meč igra se u četvrtak u Dalasu.

Komentari / 0

Ostavite komentar