Надал: Ово је најемотивнији период за мене!

Шпански тенисер Рафаел Надал задовољан је освајањем Мастерса у Монте Карлу и радује се турнирима у Барселони и Мадриду јер ће играти пред својом публиком.

Тенис 20.04.2016 | 09:40
Надал: Ово је најемотивнији период за мене!

Надал је у недељу у свом 100. финалу победио у три сета Француза Гаела Монфиса и освојио девету титулу на мастерсу у Монте Карлу, а ове недеље ће учествовати на турниру у Барселони, где ће покушати да освоји девети трофеј.

Надал је у Монте Карлу освојио 28. Мастерс титулу у каријери и изједначио се са Новаком Ђоковићем.

"Заиста сам срећан што сам освојио један од најважнијих турнира у сезони. Не желим да причам о томе шта ми недостаје у игри у овом тренутку. Морам да будем задовољан постигнутим", рекао је Надал.

Турнири на шљаци су припрема за други гренд слем турнир у сезони, Ролан Гарос, који је Надал освајао девет пута. Он је прошле године изгубио од Ђоковића у четвртфиналу.

"Овај део сезоне, турнири у Монте Карлу, Барселони, Мадриду и Риму, а затим и Ролан Гарос је најемотивнији део године за мене. Сада ћу играти код куће у Барселони, а наредне недеље и у Мадриду. Увек сам уживао да играјући пред шпанском публиком и веома сам узбуђен", додао је пети тенисер света Надал.

Коментари / 0

Оставите коментар