Nadal: Ovo je najemotivniji period za mene!

Španski teniser Rafael Nadal zadovoljan je osvajanjem Mastersa u Monte Karlu i raduje se turnirima u Barseloni i Madridu jer će igrati pred svojom publikom.

Tenis 20.04.2016 | 09:40
Nadal: Ovo je najemotivniji period za mene!

Nadal je u nedelju u svom 100. finalu pobedio u tri seta Francuza Gaela Monfisa i osvojio devetu titulu na mastersu u Monte Karlu, a ove nedelje će učestvovati na turniru u Barseloni, gde će pokušati da osvoji deveti trofej.

Nadal je u Monte Karlu osvojio 28. Masters titulu u karijeri i izjednačio se sa Novakom Đokovićem.

"Zaista sam srećan što sam osvojio jedan od najvažnijih turnira u sezoni. Ne želim da pričam o tome šta mi nedostaje u igri u ovom trenutku. Moram da budem zadovoljan postignutim", rekao je Nadal.

Turniri na šljaci su priprema za drugi grend slem turnir u sezoni, Rolan Garos, koji je Nadal osvajao devet puta. On je prošle godine izgubio od Đokovića u četvrtfinalu.

"Ovaj deo sezone, turniri u Monte Karlu, Barseloni, Madridu i Rimu, a zatim i Rolan Garos je najemotivniji deo godine za mene. Sada ću igrati kod kuće u Barseloni, a naredne nedelje i u Madridu. Uvek sam uživao da igrajući pred španskom publikom i veoma sam uzbuđen", dodao je peti teniser sveta Nadal.

Komentari / 0

Ostavite komentar