Мајица за путовања

ИцонСпеак је корисна мајица на којој се налази 40 универзалних икона препознатљивих у свим деловима света, а која омогућава да се споразумете где год да се налазите.

Путовања 18.04.2016 | 11:09
Мајица за путовања

Јесте ли икада трагали за слободном собом, рестораном или аутобуском станицом у страној земљи, а притом нисте знали како да затражити ову информацију од локалног становништва? Иако данас добар део света говори енглески, непознавање одређеног језика може да створи значајне проблеме у комуникацији међу појединцима.

"Много пута се на путовањима сусрећемо с језичним ограничењем које се може решити само илустрацијама знакова, икона и симбола на парчету папира или мапи ", кажу Џорџ, Стивен анд Флориан који се крију иза ултимативног пројекта за путнике ИцонСпеак Wорлд.

Ова компанија је заслужна за стварање истоимене мајице која садржи 40 симбола препознатљивих у целоме свету, а које појединцима омогућавају да се споразумеју где год се налазили. На мајицама се налазе сличице кревета, телефона, кафе, тањира и сличних детаља који ће вам затребати на путовању.

"Мислили смо да би било изврсно имати основни сет икона које увек можете имати са собом и на које можете показати прстом када вам нешто затреба, а да вас људи око вас разумеју," кажу момци из ИцонСпеак Wорлда.

Ове су мајице направљена од 90 одсто памука и 10 одсто полиестера, долазе у неколико различитих боја, а на располагању су модели с кратким рукавима и без рукава за жене и мушкарце. Продају се на интернет страницама ИцонСпеак Wорлда по цени од 33 америчких долара.

Б 92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мики

20.04.2016 17:10

Вецу глупост одавно не процитах Па зар има будала који плацају 50 марака за ово

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

21.04.2016 06:24

Ја би платио, само фали икона: "Гдје има полуга злата да се добије"! :-)

Name

робин худ

21.04.2016 06:42

Више од 15 долара не вреди.

ОДГОВОРИТЕ