Majica za putovanja

IconSpeak je korisna majica na kojoj se nalazi 40 univerzalnih ikona prepoznatljivih u svim delovima sveta, a koja omogućava da se sporazumete gde god da se nalazite.

Putovanja 18.04.2016 | 11:09
Majica za putovanja

Jeste li ikada tragali za slobodnom sobom, restoranom ili autobuskom stanicom u stranoj zemlji, a pritom niste znali kako da zatražiti ovu informaciju od lokalnog stanovništva? Iako danas dobar deo sveta govori engleski, nepoznavanje određenog jezika može da stvori značajne probleme u komunikaciji među pojedincima.

"Mnogo puta se na putovanjima susrećemo s jezičnim ograničenjem koje se može rešiti samo ilustracijama znakova, ikona i simbola na parčetu papira ili mapi ", kažu Džordž, Stiven and Florian koji se kriju iza ultimativnog projekta za putnike IconSpeak World.

Ova kompanija je zaslužna za stvaranje istoimene majice koja sadrži 40 simbola prepoznatljivih u celome svetu, a koje pojedincima omogućavaju da se sporazumeju gde god se nalazili. Na majicama se nalaze sličice kreveta, telefona, kafe, tanjira i sličnih detalja koji će vam zatrebati na putovanju.

"Mislili smo da bi bilo izvrsno imati osnovni set ikona koje uvek možete imati sa sobom i na koje možete pokazati prstom kada vam nešto zatreba, a da vas ljudi oko vas razumeju," kažu momci iz IconSpeak Worlda.

Ove su majice napravljena od 90 odsto pamuka i 10 odsto poliestera, dolaze u nekoliko različitih boja, a na raspolaganju su modeli s kratkim rukavima i bez rukava za žene i muškarce. Prodaju se na internet stranicama IconSpeak Worlda po ceni od 33 američkih dolara.

B 92

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Miki

20.04.2016 17:10

Vecu glupost odavno ne procitah Pa zar ima budala koji placaju 50 maraka za ovo

ODGOVORITE
Name

Ja

21.04.2016 06:24

Ja bi platio, samo fali ikona: "Gdje ima poluga zlata da se dobije"! :-)

Name

robin hud

21.04.2016 06:42

Više od 15 dolara ne vredi.

ODGOVORITE