У Брчком ухапшен Небојша Ројко

Полиција Брчко Дистрикта синоћ је привела извјесног Небојшу Ројка, звани "Вихор" из Борче у Србији, због сумње да је убио пјевачицу Јелену Марјановић прошле седмице.

Босна и Херцеговина 09.04.2016 | 11:20
У Брчком ухапшен Небојша Ројко

"Све што могу потврдити јесте да је полиција Брчко Дистрикта оперативно поступила према наведеној особи. Након испитивања у полицијској станици предат је Служби за послове са странцима", казао је Халид Емкић, портпарол МУП-а Брчко Дистрикта.

Подсјећамо, Јелена Марјановић је нестала прије седам дана, да би њено тијело у недјељу пронашла полиција недалеко од мјеста Борча, код Београда. Констатовано је да је Јелена убијена, а недалеко од тијела пронађени су и њени лични предмети.

Посљедњи који су видјели Јелену, прије него што је отишла на трчање, били су њен супруг Зоран Марјановић и њихова кћерка. У међувремену је полиција полиграфски испитала њеног супруга, који је прошао полиграф. Осим њега испитано је још неколико особа, али без особе која је конкретно осумњичена.

Незванично, Ројко је ухапшен у брчанском насељу Грбавица, и тренутно је главни осумњичени за убиство србијанске пјевачице.

У Служби за послове са странцима БиХ потврђено је "Блицу" да се Небојша Ројко, који се доводи у везу са убиством певачице Јелене Крсмановић, налази под њиховом контролом и да би Србији могао да буде изручен већ почетком идуће седмице.

"Будући да код себе није имао никаква лична документа, већ му је изречена мера протеривања из БиХ. Верујемо да то неће дуго трајати, јер БиХ и Србија имају потписане споразуме који то регулишу. Осим тога, у Сарајеву постоји амбасада Србије која може да му изда привремени путни лист. Да ли ће га истражни органи Србије сачекати на граници, или на неком другом месту, ствар је технике о којој у овом тренутку не можемо више говорити – кажу за „Блиц“ у Служби.

Извор: БН/Блиц

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

нажалост

09.04.2016 09:45

Страшно, да неко убије лијепу жену!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

09.04.2016 10:31

А, ружну убити, није страшно?

Name

Михаило Микић

09.04.2016 13:14

Убиство је убиство или страшан злочин без разлике на изглед особе била она лијепа или ружна. Због тога не журите са својим закључцима и немојте прије полиције и суда никога да оптужујете за никакве злочине. Мало је злочина који су остали нерасветљени, па ће тако исто и убиство пјевачице Јелене Марјановић да буде објашњено прије или после а убица да буде изведен на Суд Правде! Вјерује у своју полицију као чуваре реда и мира и њезину птофесионалност!

Name

фахро

09.04.2016 10:03

Лака јој земља и сауцесце породици,фанатика треба казнити најјацом казном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зумба

09.04.2016 10:15

Специјални односи измедју Србије и Републике функционису одлицно,криминалци бјезе са свих страна преко границе,све Срби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово

09.04.2016 10:30

Изгледа ми да је БиХ постала оаза за олоше из окрузења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брчко

09.04.2016 12:56

Откуд ти Рајко у нашем граду...?

ОДГОВОРИТЕ