U Brčkom uhapšen Nebojša Rojko

Policija Brčko Distrikta sinoć je privela izvjesnog Nebojšu Rojka, zvani "Vihor" iz Borče u Srbiji, zbog sumnje da je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović prošle sedmice.

Bosna i Hercegovina 09.04.2016 | 11:20
U Brčkom uhapšen Nebojša Rojko

"Sve što mogu potvrditi jeste da je policija Brčko Distrikta operativno postupila prema navedenoj osobi. Nakon ispitivanja u policijskoj stanici predat je Službi za poslove sa strancima", kazao je Halid Emkić, portparol MUP-a Brčko Distrikta.

Podsjećamo, Jelena Marjanović je nestala prije sedam dana, da bi njeno tijelo u nedjelju pronašla policija nedaleko od mjesta Borča, kod Beograda. Konstatovano je da je Jelena ubijena, a nedaleko od tijela pronađeni su i njeni lični predmeti.

Posljednji koji su vidjeli Jelenu, prije nego što je otišla na trčanje, bili su njen suprug Zoran Marjanović i njihova kćerka. U međuvremenu je policija poligrafski ispitala njenog supruga, koji je prošao poligraf. Osim njega ispitano je još nekoliko osoba, ali bez osobe koja je konkretno osumnjičena.

Nezvanično, Rojko je uhapšen u brčanskom naselju Grbavica, i trenutno je glavni osumnjičeni za ubistvo srbijanske pjevačice.

U Službi za poslove sa strancima BiH potvrđeno je "Blicu" da se Nebojša Rojko, koji se dovodi u vezu sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović, nalazi pod njihovom kontrolom i da bi Srbiji mogao da bude izručen već početkom iduće sedmice.

"Budući da kod sebe nije imao nikakva lična dokumenta, već mu je izrečena mera proterivanja iz BiH. Verujemo da to neće dugo trajati, jer BiH i Srbija imaju potpisane sporazume koji to regulišu. Osim toga, u Sarajevu postoji ambasada Srbije koja može da mu izda privremeni putni list. Da li će ga istražni organi Srbije sačekati na granici, ili na nekom drugom mestu, stvar je tehnike o kojoj u ovom trenutku ne možemo više govoriti – kažu za „Blic“ u Službi.

Izvor: BN/Blic

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

nažalost

09.04.2016 09:45

Strašno, da neko ubije lijepu ženu!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Milenko

09.04.2016 10:31

A, ružnu ubiti, nije strašno?

Name

Михаило Микић

09.04.2016 13:14

Убиство је убиство или страшан злочин без разлике на изглед особе била она лијепа или ружна. Због тога не журите са својим закључцима и немојте прије полиције и суда никога да оптужујете за никакве злочине. Мало је злочина који су остали нерасветљени, па ће тако исто и убиство пјевачице Јелене Марјановић да буде објашњено прије или после а убица да буде изведен на Суд Правде! Вјерује у своју полицију као чуваре реда и мира и њезину птофесионалност!

Name

fahro

09.04.2016 10:03

Laka joj zemlja i saucesce porodici,fanatika treba kazniti najjacom kaznom.

ODGOVORITE
Name

zumba

09.04.2016 10:15

Specijalni odnosi izmedju Srbije i Republike funkcionisu odlicno,kriminalci bjeze sa svih strana preko granice,sve Srbi.

ODGOVORITE
Name

Jovo

09.04.2016 10:30

Izgleda mi da je BiH postala oaza za ološe iz okruzenja.

ODGOVORITE
Name

Brčko

09.04.2016 12:56

Otkud ti Rajko u našem gradu...?

ODGOVORITE