Влада Српске поново се задужује

Члан Судског вијећа Хашког трибунала које је првог предсједника Републике Српске Радована Караџића осудило на 40 година затвора Мелвил Берд навео је у издвојеном мишљењу на дио пресуде који се тиче Сарајева да постоји основана сумња да је минобацачка граната на сарајевску пијацу “Маркале” испаљена са положаја под контролом муслимана.

Република Српска 26.03.2016 | 20:20
Влада Српске поново се задужује

Влада Република Српска ће се 4. априла поново задужити новом емисијом трезорских записа. На Бањалучкој берзи планирана је аукција ових краткорочних хартија од вриједности у износу од 15 милиона КМ.

Поскупљење струје неминовно ће довести до повећања цијене потрошачке корпе у Републици Српској. У Влади Српске и данас тврде да је повећање цијене струје било неопходно. Грађани тврде да је ово удар на кућни буџет, те да се на њих сваљује терет масовног страначког запошљавања и губитака у Електропривреди.

Борба за градоначелника Бањалуке увелико траје. Данас се показало да колалициони односи и нису тако чврсти као што су то говорили лидери СНСД-а, ДНС-а и Социјалистичке партије. Свако има свог канидата за градоначелника.

Пољопривредници из Семберије траже да се обнови извоз меса у Турску и да се заштити домаћа производња. Истакли су, на данашњем скупу у Бијељини, упозоравајући надлежне да је сљедећа седмица крајњи рок за договор, у противном – блокираће граничне прелазе .

Глумац Маринко Маџгаљ преминуо је данас после тешке болести, у 37. години. Популарност је стекао у телевизијској серији Црни Груја, али и у групи Фламингоси.

Погледајте Дневник 2 БН ТВ

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Батман

26.03.2016 19:30

Каква Влада, то је "ноцна мора", само пустос це остати послије њих..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Струја

26.03.2016 23:20

Ако је поскупљење за заштиту и одбрану српства и свете српске земље онда нека поскупљује.

Name

дон Кихот

26.03.2016 19:32

Није то ништа...мора Баја да се заштити, да опреми полицију...ода са Вучићем а министар полиције чува РС...па ваљда он зна шта полицији треба ,а не министар...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куцнуо је цас

26.03.2016 19:57

Готово је и то је сада дефинитивно свима јасно. Крај за Милета и његове сателите. Струја расте и задузења. Гладни народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

26.03.2016 20:24

Брига Милета за народ, немојте бити у заблуди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

26.03.2016 21:04

Нису они ово од РС урадили преко ноци вец ово траје пуних 11 година. Сто је народ изгласавао и заслузио, то сад и има. Корупција је мајка ових људи. Сви који су ове три резимске партије изгласавали, гласаце опет за њих. Остали це се мање-висе правити луди и опет неце изаци на изборе. И страни фактор це наставити по старом односно врло вјесто манипулисати и усмјеравати воду мимо млина. Овдје многи лове у мутном тако да це теско избистрити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозицио!!!

27.03.2016 14:31

А ста ви урадисте, осим галаме, осим сто сте као из оне прице: "удара један слабијег, а други му запријети: ај удари јос једном ако смијес, а овај се наудара, док слабији не запомага: "брате, престани ме бранити". Опозицио, опозицио...

ОДГОВОРИТЕ