Vlada Srpske ponovo se zadužuje

Član Sudskog vijeća Haškog tribunala koje je prvog predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića osudilo na 40 godina zatvora Melvil Berd naveo je u izdvojenom mišljenju na dio presude koji se tiče Sarajeva da postoji osnovana sumnja da je minobacačka granata na sarajevsku pijacu “Markale” ispaljena sa položaja pod kontrolom muslimana.

Republika Srpska 26.03.2016 | 20:20
Vlada Srpske ponovo se zadužuje

Vlada Republika Srpska će se 4. aprila ponovo zadužiti novom emisijom trezorskih zapisa. Na Banjalučkoj berzi planirana je aukcija ovih kratkoročnih hartija od vrijednosti u iznosu od 15 miliona KM.

Poskupljenje struje neminovno će dovesti do povećanja cijene potrošačke korpe u Republici Srpskoj. U Vladi Srpske i danas tvrde da je povećanje cijene struje bilo neophodno. Građani tvrde da je ovo udar na kućni budžet, te da se na njih svaljuje teret masovnog stranačkog zapošljavanja i gubitaka u Elektroprivredi.

Borba za gradonačelnika Banjaluke uveliko traje. Danas se pokazalo da kolalicioni odnosi i nisu tako čvrsti kao što su to govorili lideri SNSD-a, DNS-a i Socijalističke partije. Svako ima svog kanidata za gradonačelnika.

Poljoprivrednici iz Semberije traže da se obnovi izvoz mesa u Tursku i da se zaštiti domaća proizvodnja. Istakli su, na današnjem skupu u Bijeljini, upozoravajući nadležne da je sljedeća sedmica krajnji rok za dogovor, u protivnom – blokiraće granične prelaze .

Glumac Marinko Madžgalj preminuo je danas posle teške bolesti, u 37. godini. Popularnost je stekao u televizijskoj seriji Crni Gruja, ali i u grupi Flamingosi.

Pogledajte Dnevnik 2 BN TV

BN TV

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Batman

26.03.2016 19:30

Kakva Vlada, to je "nocna mora", samo pustos ce ostati poslije njih..

ODGOVORITE
Name

Struja

26.03.2016 23:20

Ako je poskupljenje za zaštitu i odbranu srpstva i svete srpske zemlje onda neka poskupljuje.

Name

don Kihot

26.03.2016 19:32

Nije to ništa...mora Baja da se zaštiti, da opremi policiju...oda sa Vučićem a ministar policije čuva RS...pa valjda on zna šta policiji treba ,a ne ministar...

ODGOVORITE
Name

Kucnuo je cas

26.03.2016 19:57

Gotovo je i to je sada definitivno svima jasno. Kraj za Mileta i njegove satelite. Struja raste i zaduzenja. Gladni narod

ODGOVORITE
Name

nn

26.03.2016 20:24

Briga Mileta za narod, nemojte biti u zabludi.

ODGOVORITE
Name

divlja jabuka

26.03.2016 21:04

Nisu oni ovo od RS uradili preko noci vec ovo traje punih 11 godina. Sto je narod izglasavao i zasluzio, to sad i ima. Korupcija je majka ovih ljudi. Svi koji su ove tri rezimske partije izglasavali, glasace opet za njih. Ostali ce se manje-vise praviti ludi i opet nece izaci na izbore. I strani faktor ce nastaviti po starom odnosno vrlo vjesto manipulisati i usmjeravati vodu mimo mlina. Ovdje mnogi love u mutnom tako da ce tesko izbistriti.

ODGOVORITE
Name

Opozicio!!!

27.03.2016 14:31

A sta vi uradiste, osim galame, osim sto ste kao iz one price: "udara jedan slabijeg, a drugi mu zaprijeti: aj udari jos jednom ako smijes, a ovaj se naudara, dok slabiji ne zapomaga: "brate, prestani me braniti". Opozicio, opozicio...

ODGOVORITE