Ухапшена због лажног пријављивања

Припадници Сипе БиХ ухапсили су вишег инспектора у Одсјеку за ратне злочине ове агенције Џенану Омерхоџић (38), осумњичену за кривично дјело лажног пријављивања.

Босна и Херцеговина 25.03.2016 | 11:20
Ухапшена због лажног пријављивања

У оквиру истраге Тужилаштва БиХ, прикупљени су докази да је лажно пријавила тужиоца Тужилаштва БиХ и свог колегу инспектора у Сипи за узимање мита.

Проведеном истрагом прикупљени су докази да је осумњичена послала лажну анонимну пријаву којом је хтјела нанијети штету својим колегама, као и предмету за ратне злочине на којем раде, саопштено је из Сипе.

Ова акција Тужилаштва БиХ и Сипе показује одлучност институција да се супротставе било каквим незаконитостима и злоупотребама у полицијским агенцијама, наводи се у саопштењу.

Омерхоџић ће током дана бити предата поступајућем тужиоцу Тужилаштва БиХ, који ће испитати осумњичену те након тога донијети одлуку о даљим активностима у предмету.

Извор: Прес РС

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Рс

25.03.2016 11:22

Босњаци не мирују. За њих рат јос траје, они свим могуцим средствима покусавају да добију оно сто у рату нису могли.. гдје су сад оби сто су прицали против тузиоца Јањица?! Гдје је пријава против Бајре Куловца који је прикетио србима да би лазно свједоцили против својих сународника за ратне злоцине? Знаци виси инспектор сипе је покусала да дискредитује тузиоца и инспектора који раде на предмету Насера Орица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

25.03.2016 11:44

Одличан посао! Треба увијек добро провјерити све оптужбе на људе, било гдје, јер има злих људи, са неким циљем, и онда лазно оптузују друге. Браво за посао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

у сриду

25.03.2016 12:35

Џенана је то урадила из љубави према Марију Капетановицу, инаце десној руци Горана Зубца који се нароцито истакао у намјештању истрага за ратне злоцине против Срба, а лазно је пријавила тузиоца који води истрагу против њеног драгог Марија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

25.03.2016 14:08

Од самог доласка у СИПА-е ова дјевојка је константно у моралном посрнућу.Није ни чудо, када се зна да су ''кадрови''примани искључиво по прјатељско-познаничким, љубавним и страначким везама.

ОДГОВОРИТЕ