Семберија цијела црвено-бијела: Звезда диже Бијељину на ноге!

Бијељина спремни за велики спектакл, гостовање Црвене Звезде. Нижелигашке утакмице у Семберији одложене због доласка црвено-бијелих.

Фудбал 25.03.2016 | 22:00
Семберија цијела црвено-бијела: Звезда диже Бијељину на ноге!

Црвено-бијели искористиће паузу у Суперлиги да обрадују своје навијаче са ове стране Дрине и одиграју пријатељски меч у Бијељини.

У недјељу 27. марта у 15 часова на Градском стадиону у Бијељини биће одигран пријатељски меч између прволигаша РС, Звијезде 09 и лидера Суперлиге, Црвене звезде.

Како се и очекивало с обзиром на велики број навијача Звезде у РС, улазнице су готово распродате и сви једва чекају долазак црвено-бијелих.

"Од оснивања па до данас, недеља ће бити највећи дан у историји нашег клуба. Поносни смо и почаствовани што ћемо имати прилику да угостимо некадашњег европског и светског шампиона. Очекујемо пуне трибине и прави спортски спектакл јер је Звезда велики магнет за навијаче", изјавио је предсједник Звијезде 09 Борис Станишић.

Иако Звијезда 09 има модеран стадион клуб из Етно-села ће црвено бијеле угостити на Градском стадиону.

"Неколико дана су вођени преговори гдје ће се играти пријатељски меч али због огромног интересовања из региона и свих градова у Републици Српској одлучили смо се за Градски стадион. Цијена улазнице је 5 КМ, а уз улазницу ће сваки навијач добити и брошуру која је специјално штампана за ову прилику. Важно је напоменути и да је полиција меч прогласила високим ризиком што значи да ће бити ригорозне контроле на улазима и да се осим кључева и мобилног телефона неће моћи унијети ништа друго“, рекао је генерални секретар Звијезде 09 Радика Марић.

У ФК Звијезда 09 истичу да су поносни што ће ово бити њихова друга утакмица против црвено-бијелих.

Колико је све подређено доласку Црвене звезде у Бијељину говори и чињеница да је Подручни фудбалски савез Бијељина на захтјев 24 клуба одложио све утакмице двије подручне лиге.

Организатор утакмице, која у недјељу почиње у 15 часова, у продају је пустио 5.000 улазница по цени од пет КМ, које се могу купити на четири продајна места. Уз улазницу се на поклон добија брошура која је специјално штампана за ову прилику. Београдски клуб, који незаустављиво гази ка титули шампиона Србије, у етно селу Станишићи обавиће петодневне мини-припреме.

Коментари / 0

Оставите коментар