Semberija cijela crveno-bijela: Zvezda diže Bijeljinu na noge!

Bijeljina spremni za veliki spektakl, gostovanje Crvene Zvezde. Niželigaške utakmice u Semberiji odložene zbog dolaska crveno-bijelih.

Fudbal 25.03.2016 | 22:00
Semberija cijela crveno-bijela: Zvezda diže Bijeljinu na noge!

Crveno-bijeli iskoristiće pauzu u Superligi da obraduju svoje navijače sa ove strane Drine i odigraju prijateljski meč u Bijeljini.

U nedjelju 27. marta u 15 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini biće odigran prijateljski meč između prvoligaša RS, Zvijezde 09 i lidera Superlige, Crvene zvezde.

Kako se i očekivalo s obzirom na veliki broj navijača Zvezde u RS, ulaznice su gotovo rasprodate i svi jedva čekaju dolazak crveno-bijelih.

"Od osnivanja pa do danas, nedelja će biti najveći dan u istoriji našeg kluba. Ponosni smo i počastvovani što ćemo imati priliku da ugostimo nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona. Očekujemo pune tribine i pravi sportski spektakl jer je Zvezda veliki magnet za navijače", izjavio je predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić.

Iako Zvijezda 09 ima moderan stadion klub iz Etno-sela će crveno bijele ugostiti na Gradskom stadionu.

"Nekoliko dana su vođeni pregovori gdje će se igrati prijateljski meč ali zbog ogromnog interesovanja iz regiona i svih gradova u Republici Srpskoj odlučili smo se za Gradski stadion. Cijena ulaznice je 5 KM, a uz ulaznicu će svaki navijač dobiti i brošuru koja je specijalno štampana za ovu priliku. Važno je napomenuti i da je policija meč proglasila visokim rizikom što znači da će biti rigorozne kontrole na ulazima i da se osim ključeva i mobilnog telefona neće moći unijeti ništa drugo“, rekao je generalni sekretar Zvijezde 09 Radika Marić.

U FK Zvijezda 09 ističu da su ponosni što će ovo biti njihova druga utakmica protiv crveno-bijelih.

Koliko je sve podređeno dolasku Crvene zvezde u Bijeljinu govori i činjenica da je Područni fudbalski savez Bijeljina na zahtjev 24 kluba odložio sve utakmice dvije područne lige.

Organizator utakmice, koja u nedjelju počinje u 15 časova, u prodaju je pustio 5.000 ulaznica po ceni od pet KM, koje se mogu kupiti na četiri prodajna mesta. Uz ulaznicu se na poklon dobija brošura koja je specijalno štampana za ovu priliku. Beogradski klub, koji nezaustavljivo gazi ka tituli šampiona Srbije, u etno selu Stanišići obaviće petodnevne mini-pripreme.

Komentari / 0

Ostavite komentar