Овај аеродром има најбоље особље у Европи

Бечки аеродром остаје европски првак у услуживању путника: и 2016. године је други пут за редом добио награду за „Најбоље аеродромско особље у Европи“ коју додељује агенција Скајтракс специјализована за рејтинг у ваздухопловству.

Путовања 24.03.2016 | 10:00
Овај аеродром има најбоље особље у Европи

Ово је премијера, јер ниједном аеродрому до сада није пошло за руком да одбрани ову реномирану титулу. За овогодишњу награду је широм света интервјуисано више од 13,2 милиона путника који су оцењивали квалитет инфраструктуре и особља на 555 аеродрома и због толиког броја испитаника ова награда има велики значај.

Критеријуми за оцењивање били су оријентисаност ка услугама, љубазност и компетенције свих запослених у путничким секторима. У то примера ради спадају особље у сектору терминала, на безбедносним контролама, на инфо-пултовима као и у објектима за куповину и гастрономију.

У европском поређењу иза Бечког аеродрома нашли су се ове године аеродром у Минхену на другом и у Хелсинкију на трећем месту. У светском поређењу бечки аеродром је побољшао своју позицију и нашао се у топ 30 на 29. месту.

Награда за „Најбоље аеродромско особље у Европи“ у 2016. години је већ пета награда за квалитет услуге коју је Бечки аеродром добио у последњих 12 месеци.

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар