Ovaj aerodrom ima najbolje osoblje u Evropi

Bečki aerodrom ostaje evropski prvak u usluživanju putnika: i 2016. godine je drugi put za redom dobio nagradu za „Najbolje aerodromsko osoblje u Evropi“ koju dodeljuje agencija Skajtraks specijalizovana za rejting u vazduhoplovstvu.

Putovanja 24.03.2016 | 10:00
Ovaj aerodrom ima najbolje osoblje u Evropi

Ovo je premijera, jer nijednom aerodromu do sada nije pošlo za rukom da odbrani ovu renomiranu titulu. Za ovogodišnju nagradu je širom sveta intervjuisano više od 13,2 miliona putnika koji su ocenjivali kvalitet infrastrukture i osoblja na 555 aerodroma i zbog tolikog broja ispitanika ova nagrada ima veliki značaj.

Kriterijumi za ocenjivanje bili su orijentisanost ka uslugama, ljubaznost i kompetencije svih zaposlenih u putničkim sektorima. U to primera radi spadaju osoblje u sektoru terminala, na bezbednosnim kontrolama, na info-pultovima kao i u objektima za kupovinu i gastronomiju.

U evropskom poređenju iza Bečkog aerodroma našli su se ove godine aerodrom u Minhenu na drugom i u Helsinkiju na trećem mestu. U svetskom poređenju bečki aerodrom je poboljšao svoju poziciju i našao se u top 30 na 29. mestu.

Nagrada za „Najbolje aerodromsko osoblje u Evropi“ u 2016. godini je već peta nagrada za kvalitet usluge koju je Bečki aerodrom dobio u poslednjih 12 meseci.

B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar