Лукавац: Скалпелом избо комшију и себе

Суад Дугалић (41) из Лукавца пронађен је мртав на паркингу у центру тог града, а вјерује се да је страдао од убода скалпелом! 

Босна и Херцеговина 23.03.2016 | 22:20
Лукавац: Скалпелом избо комшију и себе

Поред тијела је затечен и тешко повријеђени Џ. Н. (63) из Лукавца који је, такође, имао повреде од скалпела, али званично није утврђено како су избодени.

Према причи станара оближњих зграда, Дугалић је наводно сам себе избо скалпелом. Видјевши то, Дугалићев комшија Џ. Н. покушао је да спријечи самоубиство познаника, али је том приликом и сам избоден. Изудин Шарић, портпарол МУП-а Тузланског кантона, рекао је за Пресс да се још не може са сигурношћу рећи да ли се ту радило о самоубиству и покушају убиства, међусобном обрачуну или нечему сасвим трећем.

"Не можемо да спекулишемо шта је посриједи све док не буде завршена истрага. Полиција је о том догађају обавијештена у 10.55 часова од грађана који су казали да се на паркингу између зграда, такозване "Сељанке 1" и "Сељанке 2" у Лукавцу, чују повици у помоћ. Након тога, патрола полиције изашла је на лице мјеста и на паркингу су затекли беживотно тијело мушкарца, као и још једно лице с тешким повредама. Обојици су повреде нанесене оштрим предметом, али околности рањавања нам још нису познате" истакао је Шарић.

На лице мјеста стигла је и екипа хитне помоћи која је рањеног мушкарца превезла у Универзитетски клинички центар у Тузли, гдје је оперисан.

"Повријеђени Џ. Н. примљен је у Клинику за болести ува, грла и носа и хитно је оперисан", рекла је портпаролка УКЦ Тузла, Ерсија Ашчерић Мујединовић.

Више детаља о овом догађају није могао да саопшти ни Адмир Арнаутовић, портпарол Кантоналног тужилаштва у Тузли, који је рекао да се истражиоци налазе на терену и узимају изјаве од станара зграда, испред којих су нађена тијела двојице мушкараца, како би било утврђено шта се догодило.

"С рањеним човјеком тренутно се не може обавити разговор, јер се налази у болници. Очекујемо да ћемо више информација имати тек након што се узму изјаве од грађана који су позвали полицију и пријавили тај догађај. Тужилац је наредио да буде извршена обдукција тијела страдалог, као и да буду урађена вјештачења трагова с мјеста догађаја", рекао је Арнаутовић.

Извор: Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар