Брисел: Бомбаши браћа Ел Бакрауи?

Двојица бомбаша-самоубица, који су извели напад на бриселском аеродрому, идентификована су као браћа Ел Бакрауи, која су од раније позната полицији.

Свијет 23.03.2016 | 09:00
Брисел: Бомбаши браћа Ел Бакрауи?

То је јавила белгијска РТБФ, а пренео Ројтерс.

Белгијске власти и даље трагају за трећим осумњиченим за јучерашње нападе у Бриселу, док се верује да су се двојица нападача разнела приликом терористичког напада на бриселском аеродрому Завентем.

Белгијски државни тужилац саопштио је синоћ да је трећи нападач у бекству, оцењујући и да је још рано да се напади повежу са нападима у Паризу у новембру прошле године.

За трећим нападачем полиција је издала потерницу, преноси Ројтерс.

У терористичком нападу у Бриселу је, према званичним подацима, погинула најмање 31 особа, а 250 рањено.

Извор: Б92

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Србин

23.03.2016 07:35

Нека их и даље увозе и говоре како су то добри и јадни људи. Рекао је један ирански дипломата да ће Европа да настрада због своје политике отворених граница и не знања да сав радикалан ислам протјера из Европе,питам се само како када га је Европа бранила у биху и у Србији.? Сада су корјени исламиста у Европи,како се само врати оно од пре петнаестак година док ду нас тукли а ови из еу их бранили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е србине

23.03.2016 08:23

Радикални ислам се задрзао због утјеривања страха! Циа га мозе користити кад позели! Милорад ти је добар примјер како то функцијонисе и како се користи!

Name

Сања

23.03.2016 08:16

Узалуд им сада затварати границе. Сад је готово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУЛЕ НС

23.03.2016 11:05

ОВО ВЕЦ НИЈЕ ИГРА ПОЦЕЛИ СУ ДА ОСТВАРУЈУ СВОЈ ЦИЉ *ПАНИКА*Е САД ЗБОГ ЦЕГА ДО СТВАРАЊА АЛКАИДЕ БЕСЕ СВЕ НОРМАЛНО А КО СТВОРИ АЛКАИДУ ЗНА СЕ ПРЕМА ТОМЕ МОЈ ЗАКЉУЦАК ДА СЕ СВЕ ОВО НАМЕРНО УБЦУЈЕ У ЕВРОПУ ЈЕР ВИДИМ ЕВРОПУ КАО БИВСУ ЈУГОСЛАВИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ