Brisel: Bombaši braća El Bakraui?

Dvojica bombaša-samoubica, koji su izveli napad na briselskom aerodromu, identifikovana su kao braća El Bakraui, koja su od ranije poznata policiji.

Svijet 23.03.2016 | 09:00
Brisel: Bombaši braća El Bakraui?

To je javila belgijska RTBF, a preneo Rojters.

Belgijske vlasti i dalje tragaju za trećim osumnjičenim za jučerašnje napade u Briselu, dok se veruje da su se dvojica napadača raznela prilikom terorističkog napada na briselskom aerodromu Zaventem.

Belgijski državni tužilac saopštio je sinoć da je treći napadač u bekstvu, ocenjujući i da je još rano da se napadi povežu sa napadima u Parizu u novembru prošle godine.

Za trećim napadačem policija je izdala poternicu, prenosi Rojters.

U terorističkom napadu u Briselu je, prema zvaničnim podacima, poginula najmanje 31 osoba, a 250 ranjeno.

Izvor: B92

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Srbin

23.03.2016 07:35

Neka ih i dalje uvoze i govore kako su to dobri i jadni ljudi. Rekao je jedan iranski diplomata da će Evropa da nastrada zbog svoje politike otvorenih granica i ne znanja da sav radikalan islam protjera iz Evrope,pitam se samo kako kada ga je Evropa branila u bihu i u Srbiji.? Sada su korjeni islamista u Evropi,kako se samo vrati ono od pre petnaestak godina dok du nas tukli a ovi iz eu ih branili.

ODGOVORITE
Name

E srbine

23.03.2016 08:23

Radikalni islam se zadrzao zbog utjerivanja straha! Cia ga moze koristiti kad pozeli! Milorad ti je dobar primjer kako to funkcijonise i kako se koristi!

Name

Sanja

23.03.2016 08:16

Uzalud im sada zatvarati granice. Sad je gotovo.

ODGOVORITE
Name

DULE NS

23.03.2016 11:05

OVO VEC NIJE IGRA POCELI SU DA OSTVARUJU SVOJ CILJ *PANIKA*E SAD ZBOG CEGA DO STVARANJA ALKAIDE BESE SVE NORMALNO A KO STVORI ALKAIDU ZNA SE PREMA TOME MOJ ZAKLJUCAK DA SE SVE OVO NAMERNO UBCUJE U EVROPU JER VIDIM EVROPU KAO BIVSU JUGOSLAVIJU.

ODGOVORITE