Бабић: Већ смо показали да можемо са Звездом!

Крилни играч Цедевите Лука Бабић позвао је навијаче да помогну екипи у другом мечу полуфинала плеј-офа АБА лиге са Црвеном звездом.

Кошарка 22.03.2016 | 11:40
Бабић: Већ смо показали да можемо са Звездом!

У првом мечу у Београду црвено-бели су славили са 97:88 после продужетка.

"Надамо се да ће бити права утакмица, каква је била у Београду. Надам се да ћемо одиграти с истом енергијом и да ћемо у неким тренуцима имати мало више концентрације, поготово у одлучујућим тренуцима, да нам се не догоди да изгубимо због некаквог скока, незаграђивања, промашених зицера или слободних бацања“, рекао је Бабић и додао:

“Морамо да будемо више фокусирани и, што је најважније, да дамо све од себе. Знамо колики је значај те утакмице за нас и желимо серију да вратимо у Београд. Позвао бих све навијаче и љубитеље кошарке да дођу и да нас подрже у тој важној утакмици. Сигурно да ће нам помоћ бити потребна и да ће нам навијачи бити додатни мотив. Желимо да нам они буду шести играчЗвезда игра доста добро целе ове сезоне и добра су екипа, али мислим да смо већ показали да можемо играти против њих, али и против бољих екипа. Најважније је да дамо све од себе, па послије нека бољи победи".

Утакмица Цедевита – Звезда игра се у уторак од 20 сати, а први финалиста је екипа Мега Лекса, која је са 2-0 у победама елиминисала Будућност.

Коментари / 0

Оставите коментар