Babić: Već smo pokazali da možemo sa Zvezdom!

Krilni igrač Cedevite Luka Babić pozvao je navijače da pomognu ekipi u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige sa Crvenom zvezdom.

Košarka 22.03.2016 | 11:40
Babić: Već smo pokazali da možemo sa Zvezdom!

U prvom meču u Beogradu crveno-beli su slavili sa 97:88 posle produžetka.

"Nadamo se da će biti prava utakmica, kakva je bila u Beogradu. Nadam se da ćemo odigrati s istom energijom i da ćemo u nekim trenucima imati malo više koncentracije, pogotovo u odlučujućim trenucima, da nam se ne dogodi da izgubimo zbog nekakvog skoka, nezagrađivanja, promašenih zicera ili slobodnih bacanja“, rekao je Babić i dodao:

“Moramo da budemo više fokusirani i, što je najvažnije, da damo sve od sebe. Znamo koliki je značaj te utakmice za nas i želimo seriju da vratimo u Beograd. Pozvao bih sve navijače i ljubitelje košarke da dođu i da nas podrže u toj važnoj utakmici. Sigurno da će nam pomoć biti potrebna i da će nam navijači biti dodatni motiv. Želimo da nam oni budu šesti igračZvezda igra dosta dobro cele ove sezone i dobra su ekipa, ali mislim da smo već pokazali da možemo igrati protiv njih, ali i protiv boljih ekipa. Najvažnije je da damo sve od sebe, pa poslije neka bolji pobedi".

Utakmica Cedevita – Zvezda igra se u utorak od 20 sati, a prvi finalista je ekipa Mega Leksa, koja je sa 2-0 u pobedama eliminisala Budućnost.

Komentari / 0

Ostavite komentar