"Испоштоваћу позив, тензије су смирене"

Ћамил Дураковић, начелник општине Сребренице, потврдио је за федералне медије да ће у понедјељак бити одржан састанак у СДА на којем ће се разговарати о његовој кандидатури на предстојећим локалним изборима.

 

Босна и Херцеговина 18.03.2016 | 22:30
"Испоштоваћу позив, тензије су смирене"

На Колегијуму СДА који је одржан у сриједу закључено је да се са Дураковићем обави разговор како би се ријешиле одређене несугласице које постоје између њега и функционера СДА у Сребреници, подсјећају федерални медији.

"Ја ћу се врло радо одазвати том састанку и поштиваћу став који ту усагласимо", рекао је Дураковић.

Он је напоменуо да је већ "спуштена лопта" и смирене тензије које су биле присутне посљедњих дана.

"Бар што се мене тиче тензије су већ смирене и ја ћу испоштовати позив господина Изетбеговића како бисмо усагласили ставове и дошли до коначног рјешења", додао је Дураковић уз напомену да ће вјероватно и други актери испоштовати Изетбеговићев позив.

О Дураковићу се већ раније разговарало на органима СДА, али он сматра да су многи у СДА били у прилици да чују само једну страну.

"Ја ћу имати прилику да кажем своју страну, а странка ће на крају одлучивати", објаснио је Дураковић.

СДП је већ најавио подршку Дураковићу, а Странка за БиХ и СББ се још увијек нису огласили јавно. Ипак, и сам Дураковић је свјестан да је у цијелој причи кључан став СДА.

Извор: БН ТВ/Клиx.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Струјометар

19.03.2016 07:16

Ко краде струју?

ОДГОВОРИТЕ
Name

родјо

19.03.2016 08:04

Ако Амери постављају своје људе за нацелнике опстина у БХ,могао би неко од Бусових да се кандидује....Соросових,Ротсилдових итд!!!

ОДГОВОРИТЕ