СНС упутио подршку Златку Максимовићу

Цвијетин Никић, потпредсједник Српске напредне странке Републике Српске изјавио је да ће Градски одбор ове странке у Бијељини подржати кандидата Покрета "Успјешна Српска" Златка Максимовића за градоначелника Бијељине на локалним изборима у октобру.

Република Српска 17.03.2016 | 12:44
СНС упутио подршку Златку Максимовићу

"Иако је други град по снази, Бијељина је још политичка провинција. У будућности Бијељина мора да иде куда иде Република Српска, а Српска куда матица Србија", рекао је Никић данас у Бијељини.

"Грађани Бијељине су незадовољни и жељни промјена које ће сигурно услиједити у октобру са побједом Максимовића и странака које га подржавају на локалним изборима", рекао је Никић.

Никић се осврнуо на хиљаду људи у Бијељини који су на платним списковима градских предузећа, а једини им је посао да се, како је рекао, диве властодршцима који су им то омогућили и да што снажније учествују у њиховим политичким кампањама, те додао да ће током предизборне кампање више говорити о тим људима.

"Грађани то знају и одлучни су да промијене власт у Бијељини у интересу генерација које долазе", закључио је Никић.

Коментаришући актуелне преласке градских одборника из једне у другу странку, Никић је рекао да подржава политичаре који незадоволни радом своје странке иступе из њених редова те постану независни или оснују нову странку, али не толерише ни у ком случају политичаре који свој мандат пренесу у другу политичку странку.

БН ТВ