SNS uputio podršku Zlatku Maksimoviću

Cvijetin Nikić, potpredsjednik Srpske napredne stranke Republike Srpske izjavio je da će Gradski odbor ove stranke u Bijeljini podržati kandidata Pokreta "Uspješna Srpska" Zlatka Maksimovića za gradonačelnika Bijeljine na lokalnim izborima u oktobru.

Republika Srpska 17.03.2016 | 12:44
SNS uputio podršku Zlatku Maksimoviću

"Iako je drugi grad po snazi, Bijeljina je još politička provincija. U budućnosti Bijeljina mora da ide kuda ide Republika Srpska, a Srpska kuda matica Srbija", rekao je Nikić danas u Bijeljini.

"Građani Bijeljine su nezadovoljni i željni promjena koje će sigurno uslijediti u oktobru sa pobjedom Maksimovića i stranaka koje ga podržavaju na lokalnim izborima", rekao je Nikić.

Nikić se osvrnuo na hiljadu ljudi u Bijeljini koji su na platnim spiskovima gradskih preduzeća, a jedini im je posao da se, kako je rekao, dive vlastodršcima koji su im to omogućili i da što snažnije učestvuju u njihovim političkim kampanjama, te dodao da će tokom predizborne kampanje više govoriti o tim ljudima.

"Građani to znaju i odlučni su da promijene vlast u Bijeljini u interesu generacija koje dolaze", zaključio je Nikić.

Komentarišući aktuelne prelaske gradskih odbornika iz jedne u drugu stranku, Nikić je rekao da podržava političare koji nezadovolni radom svoje stranke istupe iz njenih redova te postanu nezavisni ili osnuju novu stranku, ali ne toleriše ni u kom slučaju političare koji svoj mandat prenesu u drugu političku stranku.

BN TV