Левандовски: Барселона је фаворит у ЛШ, а не ми!

Фудбалер Бајерн Минхена Роберт Левандовски не верује да је његов тим фаворит за освајање Лиге шампиона, препустивши ту улогу Барселони.

Фудбал 16.03.2016 | 14:40
Левандовски: Барселона је фаворит у ЛШ, а не ми!

Пољски репрезентативац постигао је седам голова у седам утакмица у Лиги шампиона ове сезоне, тако да је други на листи стрелаца такмичења, иза Кристијана Роналда, који је дао 13.

Левандовски је, међутим, пред реванш меч са Јувентусом признао да повреде спречавају екипу да игра најбоље што може.

"Не знам да ли смо велики фаворити. Када су сви наши играчи спремни, претпостављам да се онда може тако нешто рећи. Тренутно није тако. Барселона је у најбољој форми од свих тимова тренутно, тако да су они главни фаворити. Али, можда је и прерано тако нешто рећи јер не знам да ли ће задржати тај ниво до краја", рекао је Левандовски за портал Гол (гоал.цом).

"На крају крајева, није важно ко је фаворит јер у свакој утакмици морате да се борите за победу", додао је он.

Бајерн је у првом мечу повео са 2:0 против Јувентуса, али се торински тим вратио у меч и изједначио. Гол-машина Бајерна рекао је да очекује сличан меч у среду у Минхену.

"Претпостављам да ће Јувентус играти исто кау Торину. Играће дефанзивну, пошто је то стрпљив тим, и чекаће своју шансу у Минхену. Било би сјајно ако бисмо постигли први гол. А онда и други. Јувентус би тада морао да се отвори мало, а онда бисмо могли да дамо хош један. Тако ја замишљам ствари", рекао је Левандовски кроз смех.

Он је, међутим, истакао да меч неће бити лак.

"Неће бити лако против Јувентуса. Важно је што смо дали два гола у Торину. Тамо смо показали да можемо да им направимо праве проблеме ако смо концентрисани, посебно у одбрани", рекао је Левандовски.

Коментари / 0

Оставите коментар