Levandovski: Barselona je favorit u LŠ, a ne mi!

Fudbaler Bajern Minhena Robert Levandovski ne veruje da je njegov tim favorit za osvajanje Lige šampiona, prepustivši tu ulogu Barseloni.

Fudbal 16.03.2016 | 14:40
Levandovski: Barselona je favorit u LŠ, a ne mi!

Poljski reprezentativac postigao je sedam golova u sedam utakmica u Ligi šampiona ove sezone, tako da je drugi na listi strelaca takmičenja, iza Kristijana Ronalda, koji je dao 13.

Levandovski je, međutim, pred revanš meč sa Juventusom priznao da povrede sprečavaju ekipu da igra najbolje što može.

"Ne znam da li smo veliki favoriti. Kada su svi naši igrači spremni, pretpostavljam da se onda može tako nešto reći. Trenutno nije tako. Barselona je u najboljoj formi od svih timova trenutno, tako da su oni glavni favoriti. Ali, možda je i prerano tako nešto reći jer ne znam da li će zadržati taj nivo do kraja", rekao je Levandovski za portal Gol (goal.com).

"Na kraju krajeva, nije važno ko je favorit jer u svakoj utakmici morate da se borite za pobedu", dodao je on.

Bajern je u prvom meču poveo sa 2:0 protiv Juventusa, ali se torinski tim vratio u meč i izjednačio. Gol-mašina Bajerna rekao je da očekuje sličan meč u sredu u Minhenu.

"Pretpostavljam da će Juventus igrati isto kau Torinu. Igraće defanzivnu, pošto je to strpljiv tim, i čekaće svoju šansu u Minhenu. Bilo bi sjajno ako bismo postigli prvi gol. A onda i drugi. Juventus bi tada morao da se otvori malo, a onda bismo mogli da damo hoš jedan. Tako ja zamišljam stvari", rekao je Levandovski kroz smeh.

On je, međutim, istakao da meč neće biti lak.

"Neće biti lako protiv Juventusa. Važno je što smo dali dva gola u Torinu. Tamo smo pokazali da možemo da im napravimo prave probleme ako smo koncentrisani, posebno u odbrani", rekao je Levandovski.

Komentari / 0

Ostavite komentar