Породични рат на естради

Жељко Шашић годинама напада бившу, тврдећи да због ње он не виђа ћерку Софију. Софија је стала на мајчину страну и рекла да је то њена жеља.

Забава 12.03.2016 | 09:23
Породични рат на естради

Хтела бих да се обратим свима и кажем да су јавне тужбе начин да Жељко стигне до медија. Моја мама и ја имамо савршен однос једне праве мајке и ћерке и она ми овако нешто никада не би забранила. Ово је мој лични избор (немати никакав вид комуникације са Жељком), а моје понашање је одраз његовог - написала је Софија на Фејсбуку.

Аца Лукас, који је у браку са Соњом Шашић, шокиран је понашањем колеге, па је без длаке на језику открио прави разлог Софијиног револта.

- Њен отац ју је брутално псовао у једном телефонском разговору. Изговорио је најгнусније ствари, које ја не могу ни да изговорим - открио је Лукас за „Блиц”.

- Кад год Жељку зафали медијско појављивање, он напада моју жену. Соња и ја смо увек били за то да Софија виђа свог оца. Она има шеснаест година и сама уме да одлучује шта је добро, а шта није, за разлику од њега који редовно напада мајку свог детета. На крају бих му ја поручио да му је најсветлији тренутак каријере био кад је имитирао мене и било би му боље да се поново пријави у ТЛЗП. Нека се мане моје куће - рекао је Лукас за „Блиц”.

Жељко Шашић рекао нам је да се каје зато што ћерку није другачије васпитавао.

- Прво тај статус није писала моја ћерка, већ њена мајка. Друго, госпођи Вуксановић смета јер није узела паре од алиментације - каже Шашић, не демантујући Лукасову причу да је псовао ћерку.

- Камо среће да сам је чешће псовао и употребљавао друге васпитне мере. Тек ћу да је псујем- рекао је Шашић за „Блиц“.

ЖЕЉКО: ГЛАВА НЕ ТРЕБА ДА ЈОЈ СЛУЖИ ЗА ШМИНКУ

Иначе, Сашић је на чудан начин причао о свом детету и малу Софију јавно саветовао.

- Софија, глава ти не служи само за шминку и фризуру. Зашто сам дао толике паре за твоје школовање? - питао се Жељко, који, како каже, не може да се чује са својом ћерком.

- Она је подложна мајчиним манипулацијама, и то после свега што сам урадио за њу. Мислим да нисам то заслужио - рекао је за „Блиц“ Жељко.

Подсећања ради, познати певач је и раније преко медија саветовао Софију, А ОНА је на свим друштвеним мрежама променила презиме у Вуксановић.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар