Сколс: Јунајтед је ниско пао! Не смије да буде као Арсенал!

Легендарни фудбалер Манчестер Јунајтеда Пол Сколс оштро је критиковао игру ’Црвених ђавола’ после пораза од Ливерпула у Лиги Европе.

Фудбал 11.03.2016 | 11:20
Сколс: Јунајтед је ниско пао! Не смије да буде као Арсенал!

Јунајтед је поражен са 2:0 у првој утакмици осмине финала другог по рангу европског клупског такмичења, а Сколс је после тог дуела истакао да се његов бивши клуб распада и да од одласка Алекса Фергусона ниско пао.

„Јунајтед се распада. Када сте Манчестер Јунајтед, постоје одређени стандарди, а они их нису достигли. Када смо ми играли, ми смо били на потребном нивоу, а ови играчи су далеко испод. Јунајтед је 20 година имао идентитет, али је у последње три године то изгубио и пао је ниско. Погледајте само шта се ове вечери дешавало на терену. Шта су покушавали да ураде? Ево ја немам никакву идеју“, рекао је Сколс.

Сколс је признао да ће плаши да ће Јунајтед ускоро прихватити просечност, типичну за Арсенал, и да ће четврто место у Премијер лиги славити као титулу.

„Надам се да се ниједан играч неће извињавати на Твитеру. Морају да престану да се оглашавају на друштвеним мрежама и почну да играју. Ми причамо о тиму на који је потрошено 300 милиона фунти, а погледајте те играче? Где им је нападач? Марсијал је два, три, четири корака иза сјајног нападача. Последња ствар киоју је желим да Јунајтед буде срећан што је четврти и осваја ФА куп. То Арсенал ради“, нагласио је Сколс.

Реванш меч између Јунајтеда и Ливерпула игра се наредног четвртка на „Олд Трафорду“.

Коментари / 0

Оставите коментар