Skols: Junajted je nisko pao! Ne smije da bude kao Arsenal!

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Pol Skols oštro je kritikovao igru ’Crvenih đavola’ posle poraza od Liverpula u Ligi Evrope.

Fudbal 11.03.2016 | 11:20
Skols: Junajted je nisko pao! Ne smije da bude kao Arsenal!

Junajted je poražen sa 2:0 u prvoj utakmici osmine finala drugog po rangu evropskog klupskog takmičenja, a Skols je posle tog duela istakao da se njegov bivši klub raspada i da od odlaska Aleksa Fergusona nisko pao.

„Junajted se raspada. Kada ste Mančester Junajted, postoje određeni standardi, a oni ih nisu dostigli. Kada smo mi igrali, mi smo bili na potrebnom nivou, a ovi igrači su daleko ispod. Junajted je 20 godina imao identitet, ali je u poslednje tri godine to izgubio i pao je nisko. Pogledajte samo šta se ove večeri dešavalo na terenu. Šta su pokušavali da urade? Evo ja nemam nikakvu ideju“, rekao je Skols.

Skols je priznao da će plaši da će Junajted uskoro prihvatiti prosečnost, tipičnu za Arsenal, i da će četvrto mesto u Premijer ligi slaviti kao titulu.

„Nadam se da se nijedan igrač neće izvinjavati na Tviteru. Moraju da prestanu da se oglašavaju na društvenim mrežama i počnu da igraju. Mi pričamo o timu na koji je potrošeno 300 miliona funti, a pogledajte te igrače? Gde im je napadač? Marsijal je dva, tri, četiri koraka iza sjajnog napadača. Poslednja stvar kioju je želim da Junajted bude srećan što je četvrti i osvaja FA kup. To Arsenal radi“, naglasio je Skols.

Revanš meč između Junajteda i Liverpula igra se narednog četvrtka na „Old Trafordu“.

Komentari / 0

Ostavite komentar