Киша наставља да пада

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити хладно и облачно са кишом, уз дневну температуру ваздуха од пет до 11 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 11.03.2016 | 08:24
Киша наставља да пада

Јутрос је облачно са кишом, на планинама са снијегом. Јачих падавина ће бити на сјеверу и југоистоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана ће се задржати слично вријеме - кишовито и хладно, а падавине ће током поподнева слабити на југу и у Семберији.

Укупна количина падавина за 24 часа на западу и југоистоку и истоку од 10 до 20 литара по метру квадратном, на југозападу и југу од пет до 10 литара по метру квадратном.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни вјетар.

Дневна температура ваздуха од пет до 11 степени Целзијусових, на југу око 13 степени Целзијусових, у вишим пределима од два степена Целзијусова.

У Српској и Федерацији БиХ јутрос преовладава облачно вријеме са кишом. На планинама на истоку понегдје пада снијег. На југу је суво, а на истоку има и магле. Дува слаб вјетар сјеверних смјерова или промјењив.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Чемерно минус један степен Целзијусов, Соколац и Хан Пијесак нула, Калиновик један, Сарајево, Клековача и Гацко два, Дринић, Мраковица и Рудо три, Фоча, Мркоњић Град, Шипово и Вишеград четири, Рибник, Билећа и Крупа на Уни пет, Сребреница и Зеница шест, Требиње, Нови Град, Србац, Зворник, Бањалука, Приједор и Градишка седам, Добој и Бијељина осам степени Целзијусових.

Висина снијега јутрос у 7.00 часова на Чемерну 15 и на Хан Пијеску четири центиметра.

Коментари / 0

Оставите коментар